Ιωάννα Τούνη: Παραδέχτηκε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
Η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok, παραδέχτηκε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έλυσαν και το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο είχαν συνάψει.
“Έχω χωρίσει με το Δημήτρη εδώ και πάρα πολύ καιρό, χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά όλη διαδικασία της λήξης του συμφώνου συμβίωσης. Ήμασταν 4 χρόνια μαζί με τον Δημήτρη τα τρία χρόνια το δουλεύαμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με αγαπάει και αυτός πολύ, έχουμε πολλή καλή σχέση, ελπίζω να παραμείνει έτσι…Έχουμε ένα μωρό το οποίο είναι υπέροχο, δεν μετανιώνω σε τίποτα όλο αυτό που έζησα με το Δημήτρη. Ο Πάρης είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο κόσμο. Θέλω να σεβαστείτε και εσείς και εγώ θέλω να σεβαστώ με τη σειρά μου, όσο πιο πολύ γίνεται, ότι υπάρχει ένα παιδί στη μέση και να μην βγάζετε πράγματα από το κεφάλι σας” ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο που ανέβασε.
@j.touni Παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει και ένα μωράκι στην μέση και να σταματήσετε να «τραβάτε το θέμα από τα μαλλιά». Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείτε οι δημοσιογράφοι, όπως η κινητοποίηση του κόσμου για τις πορείες στις 28 του μήνα!!! Ευχαριστώ 🙏🏼❤️ ♬ original sound – Ioanna Touni