Άγγελος Διονυσίου: Ήταν άδικο που μπήκε φυλακή ο πατέρας μας, ομολόγησε από μόνος του την καταδίκη του

Για τα χρόνια που πέρασε ο πατέρας του στη φυλακή και τις αναμνήσεις που έχει από εκείνον μίλησε ο Άγγελος Διονυσίου. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» μαζί με τα δύο του αδέλφια, με αφορμή τη μουσικοθεατρική παράσταση που ανεβαίνει το προσεχές διάστημα για τη ζωή και το έργο του Στράτου Διονυσίου.

«Εγώ πήγαινα με το αυτοκίνητο, έπαιρνα τη μητέρα μου και πηγαίναμε καθημερινά στη φυλακή. Ήταν δύσκολο να βλέπεις τον πατέρα σου στη φυλακή αλλά έπρεπε να πάμε, γιατί του πήγαινε η μητέρα μου καθημερινά φαγητό», περιγράφει ο Άγγελος Διονυσίου.

Advertisement

«Ήταν άδικο που μπήκε στη φυλακή. Ήταν μια κατηγορία που ξεκαθαρίζεται πλέον, γιατί ήταν επαγγελματική αντιζηλία. Ομολόγησε από μόνος του την καταδίκη του από την καλή του την καρδιά, γιατί πίστεψε τον άνθρωπο που είχε απέναντί του. Ο πατέρας μου ήταν περήφανος για την οικογένειά του, για τη δουλειά του, για τη γυναίκα του», σημειώνει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Advertisement
Family Kitchen

«Όταν έπαιρνε μια απόφαση, δεν του άλλαζε κανείς γνώμη. Μπορεί να το συζητούσε με τη μητέρα μας, αλλά η απόφασή του ήταν τελειωμένη. Κανένας μας δεν του μοιάζει! Πολλά δημοσιεύματα έλεγαν ότι ο πατέρας μας ήταν γυναικάς αλλά τα αδέρφια μου έχουν κάνει περισσότερους γάμους. Τουλάχιστον, ο Στράτος δεν χώρισε την κυρία Γεωργία», τόνισε από την πλευρά του ο Στέλιος Διονυσίου.

«Ο άντρας του σπιτιού ήταν η μαμά μας. Εκτός από νοικοκυρά, πήγαινε στις τράπεζες – δεν πήγαινε ο πατέρας μας – πήγαινε στην εφορία και γενικά παντού. Όταν συνέβαινε κάτι προσωπικό, η μητέρα μας δεν είχε κλάψει ποτέ μπροστά μας, δεν είχε κατηγορήσει ποτέ τον πατέρα μας για τίποτα. Αυτή κοίταγε να μεγαλώσει τα παιδιά της», ανέφερε στη συνέχεια ο Άγγελος Διονυσίου στην απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν την Πέμπτη 7 Αυγούστου

07/08/25 1:36 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν την Πέμπτη 7 Αυγούστου

Πυρκαγιά στην Ακρόπολη Σερρών - Συνδρομή του Δήμου με οχήματα και προσωπικό 

07/08/25 1:17 πμ

Πυρκαγιά στην Ακρόπολη Σερρών – Συνδρομή του Δήμου με οχήματα και προσωπικό 

Σέρρες: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στον Κουλά

07/08/25 1:19 πμ

Σέρρες: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στον Κουλά

Σέρρες -ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εξέλιξη στον Κουλά - video

07/08/25 1:41 πμ

Σέρρες -ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εξέλιξη στον Κουλά – video

Καβάλα: Περισυνελέγησαν 2.879 φυσίγγια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού

06/08/25 8:41 μμ

Καβάλα: Περισυνελέγησαν 2.879 φυσίγγια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Κοζάνη: Ψαράδες έπιασαν γουλιανό 100 κιλών στη λίμνη Πολυφύτου - Δείτε βίντεο

06/08/25 8:36 μμ

Κοζάνη: Ψαράδες έπιασαν γουλιανό 100 κιλών στη λίμνη Πολυφύτου – Δείτε βίντεο

Νεκρό κοριτσάκι στο Π. Φάληρο: Πολύωρη η απολογία της 32χρονης μητέρας στον ανακριτή – «Βρισκόμουν σε πανικό»

06/08/25 8:29 μμ

Νεκρό κοριτσάκι στο Π. Φάληρο: Πολύωρη η απολογία της 32χρονης μητέρας στον ανακριτή – «Βρισκόμουν σε πανικό»

Τραγωδία στη Λευκάδα: Αιφνίδιος θάνατος βρέφους μόλις 5 μηνών

06/08/25 8:24 μμ

Τραγωδία στη Λευκάδα: Αιφνίδιος θάνατος βρέφους μόλις 5 μηνών

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 9χρονος που έπεσε από τον πρώτο όροφο στην Ασπροβάλτα

06/08/25 8:18 μμ

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 9χρονος που έπεσε από τον πρώτο όροφο στην Ασπροβάλτα

Η «Αλυσίδα» της μνήμης: από το καουτσούκ και τις ελβιέλες στην κατεδάφιση

06/08/25 8:08 μμ

Η «Αλυσίδα» της μνήμης: από το καουτσούκ και τις ελβιέλες στην κατεδάφιση

Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ Εξαμήνου 2025 Ομίλου ΔΕΗ

06/08/25 7:56 μμ

Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ Εξαμήνου 2025 Ομίλου ΔΕΗ

Από Δευτέρα 11 Αυγούστου σε ισχύ οι νέες ρυθμίσεις: Αναλύψεις μετρητών χωρίς χρεώσεις - video

06/08/25 7:35 μμ

Από Δευτέρα 11 Αυγούστου σε ισχύ οι νέες ρυθμίσεις: Αναλύψεις μετρητών χωρίς χρεώσεις – video