Άδειασαν τα ράφια με τις λαγάνες στα αρτοποιεία και οι πάγκοι πώλησης θαλασσινών στα ιχθυοπωλεία ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας. Οι τιμές ήταν προσιτές και κυρίως κυμαίνονταν στα περσινά επίπεδα.
Τα σαρακοστιανά εδέσματα με τις λαγάνες και τα θαλασσινά, όπως τα οστρακοειδή και τα μαλάκια είχαν σήμερα την τιμητική τους. Τα καταστήματα πώλησης τους ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας από νωρίς το πρωί ήταν ανοιχτά και περίμεναν τους καταναλωτές. Η ζήτηση ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα, με τις τιμές να είναι προσιτές και κυρίως να παραμένουν σταθερές σε σχέση με την περσινή χρονιά.
Οι αρτοποιοί “ξεπούλησαν’” τις λαγάνες. Όλοι οι επαγγελματίες του χώρου έδιναν ολονύχτια μάχη για να προλάβουν να ικανοποιήσουν το καταναλωτικό κοινό σήμερα παρασκευάζοντας λαγάνες σε διάφορες γεύσεις και ποικιλίες.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΛΗΝΤΣΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ