Σέρρες: Πώς η Περιφέρεια συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη του νομού; – video
Η τουριστική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει και η ανάγκη για προβολή του νομού Σερρών γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Το τμήμα τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών φαίνεται πως κάνει συνεχώς δράσεις προκειμένου ο νομός να διαφημίζεται.
Η Υπεύθυνη Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, Όλγα Δανιηλίδου, τονίζει οι Σέρρες είναι ένας εναλλακτικός προορισμός και μπορεί να υποδέχεται τουρίστες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η κυρία Δανιηλίδου μιλώντας στο Epiloges, επισημαίνει όλες τις δράσεις που γίνονται και έχουν να κάνουν με την προβολή του νομού.
Πολλές φορές, κυρίως σε πολιτιστικά δρώμενα, υπάρχει συνεργασία μεταξύ περιφέρειας και άλλων φορέων.
Σε ότι αφορά τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για την τουριστική ανάπτυξη αυτά φαίνεται πως δεν αρκούν,όμως ακόμα και με αυτά γίνεται το καλύτερο δυνατόν.
Ρεπορτάζ: Παντελής Κληντσάρης