ΠΑΣΟΚ: Άχαρος διαγκωνισμός εσωκομματικής αναφοράς μεταξύ υπουργών σχετικά με το μισθολόγιο των ενστόλων

«Τα τελευταία 24ωρα οι πολίτες γίνονται μάρτυρες ενός άχαρου διαγκωνισμού με αποκλειστικά εσωκομματική αναφορά μεταξύ υπουργών σχετικά με το μισθολογικό καθεστώς των ενστόλων», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Αναφέρει ειδικότερα σε σχόλιο που εξέδωσε ότι «σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μοίρασε ρόλους: στο Μέγαρο Μαξίμου απέδωσε θεσμική στάση που δεν ενδίδει στην παροχολογία και στους διαφωνούντες υπουργούς τον ρόλο του λαϊκιστή και του δήθεν πονόψυχου που ζητά αυξήσεις για να ενισχύσει την προσωπική του δημοφιλία».

«Η ενίσχυση των εισοδημάτων των ενστόλων απαιτεί ολοκληρωμένη στρατηγική για τη μισθολογική και βαθμολογική αναβάθμιση τους, την οποία δεν διαθέτει η σημερινή κυβέρνηση», υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

ΠολιτικήΠΑΣΟΚ: Άχαρος διαγκωνισμός εσωκομματικής αναφοράς μεταξύ υπουργών σχετικά με το μισθολόγιο των...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Β. Κικίλιας: Η Δικαιοσύνη ερευνά τους φακέλους των ΜΚΟ – Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι

Στα χέρια της Δικαιοσύνης είναι η άμεση διερεύνηση ύποπτων...

Π. Μαρινάκης: Δεν θα υπάρχει ηλικιακό όριο στους συνταξιούχους ΑμεΑ για τη χορήγηση των 250 ευρώ

Για την κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρόμων, μίλησε ο υφυπουργός...

Σ. Φάμελλος: Απαιτούμε υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία

«Η ασφάλεια και η υγεία στην εργασία δεν ήταν...

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες – Σε «μοντέλο ΔΕΗ» η εξυγίανση του ΟΣΕ

Η σημερινή μας συνεδρίαση επικεντρώνεται σε μία από τις...

Τελευταία Νέα