Ανατροπή στην υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου: Δεν πηγαίνει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών η δικογραφία

Το μεγαλύτερο μέρος από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις του Βασίλη Καλογήρου έχει ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα αναμένεται να φέρουν ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του, καθώς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αναμένεται να μην δεχθεί τη δικογραφία.

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα τραύματα του 39χρονου προήλθαν μετά τον θάνατό του. «Φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις και είναι βέβαιο ότι όλα τα τραύματα και όλα τα προβλήματα που είχε είναι μεταθανάτια».

«Υπήρχε μια συζήτηση το προηγούμενο διάστημα για τις δύο κομμένες φάλαγγες του αριστερού του χεριού. Διαπιστώνεται ότι πρώτον δεν είχε καμία αιμορραγία. Δεν είχε κακώσεις στα άλλα δάχτυλα που να δείχνουν ότι έγινε κάποια προσπάθεια ή πάλη για να του κόψει κάποιος τα δάχτυλα. Δεν φαίνεται αίμα στο σημείο».




Babis

«Το Ανθρωποκτονιών του ελληνικού FBI στην Αθήνα δεν θα δεχθεί τη δικογραφία, όπως φαίνεται. Τώρα συντάσσεται η απάντηση προς τις υπηρεσίες της Θεσσαλίας και θα επιστρέψει στη Λάρισα, όπου θα διεξαγάγει το τελευταίο μέρος της έρευνας, με το δεδομένο ότι δεν υπήρξε κάποιος αναλυτικός λόγος που να εξηγεί γιατί στάλθηκε στο Ανθρωποκτονιών», κατέληξε ο αστυνομικός συντάκτης.

ΕλλάδαΑνατροπή στην υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου: Δεν πηγαίνει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών η...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στη φυλακή προπονητής πολεμικών τεχνών για κατάχρηση ανήλικης

Στη φυλακή οδηγήθηκε 32χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται...

Κεντρική Πελοπόννησος: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαριών φορτηγών

Απαγόρευση κυκλοφορίας για τα βαριά φορτηγά, θα ισχύσει με...

Νησίδα Φορμίκουλα – Με υπουργική «βούλα» το καταφύγιο της μεσογειακής φώκιας

Μία μικρή κουκίδα στον χάρτη του Ιονίου, μια νησίδα...

Φανάρι Ροδόπης- 20 καλλιεργητές παράγουν για πρώτη φορά κινόα 

Με την γνώση του παρελθόντος, από τους καλλιεργητές της...

Τελευταία Νέα