Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
20.9 C
Serres

Παναθηναϊκός: «Ντύνει» στα πράσινα έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών του κόσμου, Δημήτρη Σκουμπάκη

Μία από τις μεγαλύτερες αν όχι τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ιστορία του τμήματος της ανδρικής υδατοσφαίρισης ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Με προσωπικές ενέργειες του υποψήφιους προέδρου του Ερασιτέχνη και νυν αντιπροέδρου, Δημήτρη Βρανόπουλου, οι «πράσινοι» βρίσκονται μία ανάσα από το να εντάξουν στο δυναμικό τους τον κορυφαίο ίσως αμυντικό στο παγκόσμιο πόλο, Δημήτρη Σκουμπάκη.

Η συγκεκριμένη κίνηση εφόσον τελειώσει και τυπικά, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα «ταράξει τα νερά» της ελληνικής υδατοσφαίρισης και θα κάνει τον Παναθηναϊκό ακόμη πιο ανταγωνιστικό στη νέα σεζόν, δείχνοντας παράλληλα και τις προθέσεις του υποψήφιου νέου προέδρου του ΑΟ.

Μάλιστα, απ΄ ότι ισχυρίζονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, η μεταγραφή του Σκουμπάκη θα είναι η αρχή για να γίνουν κι άλλες μεγάλες κινήσεις, έτσι ώστε στην επόμενη σεζόν το «τριφύλλι» να μπορέσει να «κοιτάξει στα μάτια» τον Ολυμπιακό, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι ο κυρίαρχος του αθλήματος.

Babis



Ο θηριώδης Σκουμπάκης, ύψους 2,03μ, βρίσκεται στην παραγωγική ηλικία των 27 ετών, αυτή την περίοδο αγωνίζεται στη Νόβι Μπέογκραντ διεκδικώντας το Champions League και είναι βασικό στέλεχος σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής Πόλο. 

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑθλητικάΠαναθηναϊκός: «Ντύνει» στα πράσινα έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών του κόσμου, Δημήτρη...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Squad List: Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα με τον Βόλο

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Κυριακής στο...

Θερμό χειροκρότημα για τον «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια στο Πανελλήνιο Ενόργανης

Τη λάμψη του Λευτέρη Πετρούνια είχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα...

Εμφάνιση πρωταθλητή του Ολυμπιακού και νίκη 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κυνικός και αποτελεσματικός, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός άλωσε για μία...

Ανατροπή και γερά για τη 2η θέση ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναθηναϊκό

«Φωτιά» στη μάχη για τη 2η θέση, που οδηγεί...

Τελευταία Νέα