Μπαράζ απατηλών τηλεφωνημάτων σημειώθηκαν σήμερα στην πόλη των Σερρών με τους επιτήδειους δράστες να πιάνουν δουλειά για ακόμη μια φορά προσπαθώντας να ξεγελάσουν κυρίως ηλικιωμένα άτομα με την πρόφαση πως στενό συγγενικό τους πρόσωπο έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Σερρών, Ιωάννη Κούνιο, οι δράστες έχουν εξελίξει την τεχνική τους και έχουν πάει ένα σκαλί πιο πάνω τον τρόπο αναζήτησης των υποψήφιων θυμάτων τους. Οι ηλικιωμένοι φαίνεται πως αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για απάτη και τους κλείνουν το τηλέφωνο. Όμως αυτοί μετά από λίγο τους καλούν και πάλι και παρουσιάζονται ως ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ και τους ζητούν να μην κλείσουν το τηλέφωνο.
Στη συνέχεια προσπαθούν να πείσουν τα θύματα τους πως πρέπει να μιλήσουν με τους δράστες για να μπορέσει έτσι να τους εντοπίσει η αστυνομία. Το ευχάριστο είναι ότι οι πολίτες φαίνονται ενημερωμένοι και υποψιασμένοι .
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ