Πανσερραϊκός: Ισόπαλος 2-2 σε φιλικό με τα Τίρανα

Τον τρίτο του φιλικό αγώνα έδωσε ο Πανσερραϊκός, στα πλαίσια της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης των επισήμων υποχρεώσεων. Η ομάδα μας αντιμετώπισε την Αλβανική KF Tirana στο γήπεδο της Βέροιας και αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, αν και ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Κατά την επιστροφή τους από τα 3-5 Πηγάδια, εκεί όπου για 10 ημέρες ο Κριστιάνο Μπάτσι δούλευε καθημερινά πάνω στο αγωνιστικό πλάνο που θέλει να έχει η ομάδα του, τα “λιοντάρια” αντιμετώπισαν την ομάδα από την Αλβανία, με τον Ιταλό προπονητή να μην έχει στην διάθεση του τους Ίβαν, Γκριν, Μπατίστ που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις και έμειναν εκτός, όπως και τους Ζελέν και Ντέλετιτς.

Advertisement

Η ομάδα μας είχε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, εφαρμόζοντας πολλά από τα θέλω του προπονητή. Συνεχής πίεση ψηλά, κίνηση στον χώρο, καλή κυκλοφορία της μπάλας και κλειστούς χώρους μέσοαμυντικά. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30′ από εκτέλεση πέναλτι στο οποίο υπέπεσε άθελά του ο Αρμουγκόμ, στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα, ωστόσο ισοφάρισε στο 40′ με σουτ του Μασκανάκη και είχε καλές στιγμές με τον σκόρερ, όπως και με τους Φαλε και Σοφιανό. Αμυντικά δεν κινδύνευσε όπως και στα προηγούμενα ματς.

Advertisement
Babis

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές, σε συνδυασμό με τις απουσίες κυρίως επιθετικά άλλαξαν μέρος της εικόνας, καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για παραπάνω χρονικό διάστημα από το προβλεπόμενο, έχοντας αφήσει πίσω τους και πολλές ημέρες συνεχόμενων διπλών προπονήσεων. Στην μοναδική φάση των φιλοξενουμένων στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το 1-2 με κοντινή κεφαλιά και γενικά οι “κόκκινοι” δεν αντιμετώπισαν και πάλι προβλήματα αμυντικά, αλλά δεν δημιούργησαν και καλές στιγμές. Στο 85′ ο Γεωργιάδης με σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Κ. Μπάτσι): Τιναγλίνι (46′ Τσομπανίδης), Λύρατζης(46′ Γεωργιάδης), Αρμουγκόμ(46′ Τσαούσης), Ντε Μάρκο(46′ Καρασαλίδης), Βόλνει(46′ Γκελασβίλι), Ομεονγκά(46′ Δοιρανλης), Λιάσος(46′ Γκιγιόμιε), Ουαγκέ(46′ Σαλβάνος), Μασκανάκης, Σοφιανός(60′ Ζιντάν), Φαλε(46′ Σαββίδης)(85′ λ.τ Ρουμιάντσεβ).

ΠΗΓΉ panserraikosfc.gr

Σχολιάστε

πέντε × 2 =



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ξύλινη γέφυρα της Αμφίπολης – Διασώζεται μοναδικό τεχνικό έργο 2.500 ετών

02/08/25 11:15 πμ

Η ξύλινη γέφυρα της Αμφίπολης – Διασώζεται μοναδικό τεχνικό έργο 2.500 ετών

Σέρρες: Ένας αρχαίος Σπαρτιάτης ο στρατηγός Βρασίδας "κοιμάται" στην Αμφίπολη

02/08/25 11:06 πμ

Σέρρες: Ένας αρχαίος Σπαρτιάτης ο στρατηγός Βρασίδας “κοιμάται” στην Αμφίπολη

Πρόεδρος ΠΑΣΚΕΔΙ: «Ο Δήμαρχος Σιντικής δεν ζητά εφαρμογή της νομιμότητας, αλλά τη θεσμοθέτηση της παρατυπίας»

02/08/25 10:50 πμ

Πρόεδρος ΠΑΣΚΕΔΙ για πανηγύρια: «Ο Δήμαρχος Σιντικής δεν ζητά εφαρμογή της νομιμότητας, αλλά τη θεσμοθέτηση της παρατυπίας»

Φώτης Βαγενάς: Τι ισχύει με τις χρεώσεις των τραπεζών - video

02/08/25 10:23 πμ

Φώτης Βαγενάς: Τι ισχύει με τις χρεώσεις των τραπεζών στα ΑΤΜ- video

51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή τη Κυριακή 17 Αυγούστου στο Ροδολίβος

02/08/25 10:13 πμ

51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή τη Κυριακή 17 Αυγούστου στο Ροδολίβος

ΔΕΗ 3x3 Street Basketball: Το μπάσκετ «κατέκτησε» τις πλατείες της χώρας

02/08/25 10:06 πμ

ΔΕΗ 3×3 Street Basketball: Το μπάσκετ «κατέκτησε» τις πλατείες της χώρας

Πως επικράτησε το τοπωνύμιο «Τούζλα» και τι σημαίνε

02/08/25 9:58 πμ

Παραλία Οφρυνίου: Πώς επικράτησε το τοπωνύμιο «Τούζλα», τι σημαίνει

ΚΟΡΕ: Επένδυση 5 Εκατ. Ευρώ στο Σκούταρι Σερρών

02/08/25 9:49 πμ

ΚΟΡΕ: Επένδυση 5 Εκατ. Ευρώ στο Σκούταρι Σερρών

Ο φύλακας της φύσης των Γρεβενών

02/08/25 9:38 πμ

Απόστολος Διανέλλος: Ο φύλακας της φύσης των Γρεβενών

Θεσσαλονίκη: Περίμενε στη στάση και την παρέσυρε μεθυσμένος οδηγός

02/08/25 9:14 πμ

Θεσσαλονίκη: Περίμενε στη στάση και την παρέσυρε μεθυσμένος οδηγός

Ελαφόνησος: Ο εξωτικός παράδεισος της Πελοποννήσου που στοχεύει στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη

02/08/25 9:07 πμ

Ελαφόνησος: Ο εξωτικός παράδεισος της Πελοποννήσου που στοχεύει στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη

Σίσκος: «Είχα πιστέψει ότι μπορώ να φέρω ένα μετάλλιο στη χώρα. Θα έρθει την επόμενη φορά»

02/08/25 8:59 πμ

Σίσκος: «Είχα πιστέψει ότι μπορώ να φέρω ένα μετάλλιο στη χώρα. Θα έρθει την επόμενη φορά»

Σχολιάστε

12 − 9 =