Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου αναμένεται να περάσει σήμερα η 45χρονη οδηγός της Porsche που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.
Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στο ρεύμα προς Χαλκιδική, λίγο μετά το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το πολυτελές όχημα συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, μια 26χρονη και ένας 28χρονος, τα οποία νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα στο ΑΧΕΠΑ.
Όταν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το άτομο που οδηγούσε την Porsche είχε εξαφανιστεί από το σημείο. Λίγες ώρες αργότερα η 45χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος εντοπίστηκε. Μετά την παραδοχή της πως εκείνη οδηγούσε συνελήφθη.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Σε βάρος της 45χρονης έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, με αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη, σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή, εγκατάλειψη από υπαίτιο τροχαίου από οδηγό που είχε ως αποτέλεσμα σωματική βλάβη ατόμων. Επιπλέον, η κατηγορούμενη διώκεται για οδήγηση οχήματος υπό την επίδραση ναρκωτικών ουσιών καθώς παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει ένα ηρεμιστικό χάπι (Xanax), το οποίο φαίνεται να υποστήριξε ότι της χορηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου μετέβη μετά το τροχαίο.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 45χρονης, Μιχάλης Σανίδας και Κωνσταντίνος Οικονόμου, τονίζουν με δηλώσεις τους πως η 45χρονη δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν έγινε το τροχαίο και πως η γυναίκα δεν κατάλαβε ότι συγκρούστηκε με άλλο όχημα, γι’ αυτό και έφυγε από το σημείο συνοδεία φιλικών της προσώπων που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο καθώς είχε τραυματιστεί.
Πηγή Thestival.gr