Γιώργος Κυπαρίσσης: Αφέθηκε ελεύθερος μετά από δύο μήνες ομηρίας

Ο επιχειρηματίας είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι-  Οι απαγωγείς τον άφησαν σήμερα το πρωί στο Τατόι

Ελεύθερος μετά από 2,5 μήνες αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες μέχρι και πριν λίγες μέρες ανεβοκατέβαζαν το ποσό που ζητούσας ως λύτρα προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο επιτείνοντας την αγωνία της οικογένειάς του.

Την πρώτη ημέρα, σύμφωνα με το protothema.gr, οι απαγωγείς είχαν ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα προκειμένου να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία. Ωστόσο, η οικογένεια του 40χρονου καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις καθώς δεν είχε τα χρήματα με αποτέλεσμα η ομάδα των απαγωγέων να ρίξει το ποσό στο 1,5 εκατομμύριο.

Στη συνέχεια, ο αδελφός του Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος έκανε τα παζάρια με τους δράστες, κατάφερε να κατεβάσει τα λύτρα στο 1 εκατομμύριο προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα μετρητά.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, όμως, οι απαγωγείς είχαν σκληρύνει τη στάση τους και ανεβοκατέβαζαν τις απαιτήσεις τους προσπαθώντας να πάρουν υψηλότερα λύτρα.

Babis



Το χρονικό της απαγωγής

Ο επιχειρηματίας στις 29 Δεκεμβρίου έτρωγε σε ταβέρνα στα Λιόσια όταν περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή του στο σπίτι του στο Ντράφι, εξαφανίστηκε υπό άγνωστες συνθήκες.

Στον δρόμο της επιστροφής άγνωστοι φέρονται να τον απήγαγαν λίγο πριν αυτός φτάσει στο σπίτι του στο Ντράφι.

Κατόπιν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική πως στον οικισμό Φοίνικα, στη δεύτερη έξοδο προς Σπάτα, βρέθηκαν δύο αυτοκίνητα καμένα από εμπρησμό. Εικάζεται ότι αυτά τα αυτοκίνητα ανήκουν στους απαγωγείς.

πηγή protothema.gr

ΕλλάδαΓιώργος Κυπαρίσσης: Αφέθηκε ελεύθερος μετά από δύο μήνες ομηρίας

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Μενίδι: Λόφοι απορριμμάτων από το Τζάνειο στην κοίτη του Κηφισού – Συγκλονιστικές εικόνες

Τόνοι απορριμμάτων από το Τζάνειο νοσοκομείο καταλήγουν στην κοίτη...

Τελευταία Νέα