Η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσίασε το «Τούνελ», τα οποία προκαλούν ανατριχίλα. «Ενώ το είχα ακούσει, σοκαρίστηκα γιατί ήξερα τι είχε προηγηθεί. Ήξερα ότι ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσίασε το «Τούνελ», τα οποία προκαλούν ανατριχίλα.

«Ενώ το είχα ακούσει, σοκαρίστηκα γιατί ήξερα τι είχε προηγηθεί. Ήξερα ότι έπρεπε να εστιάσω την έρευνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Μία βαθιά έρευνα να δω γιατί η εμμονή της, γιατί το παιδάκι της χωρίς να έχει πρόβλημα, όχι μόνο να πάει σε παιδιατρικό νοσοκομείο, αλλά και να παραμείνει. Έγιναν εξετάσεις εξονυχιστικές, δεν βρέθηκε κάτι στην Τζωρτζίνα και της είπαν ότι το παιδί δεν έχει τίπτοα και πρέπει να πάρει εξιτήριο. Μετά είχαμε την πρώτη απόπειρα, κάτι της χορήγησε και το παιδί έπαθε την κρίση…», είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Στην αρχή είναι θλιμμένη, καλλιεργεί κι ένα έδαφος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Μετά παίρνει πάλι κι αλλάζει, η θλίψη φεύγει, κι έχουμε μία θεατρίνα απίστευτη! Να περιγράφει τι; Ότι έχει πανιάσει το παιδί. Την επόμενη ημέρα επιχειρεί την δεύτερη απόπειρα. Έχουμε την άμεση επέμβαση των γιατρών και την άλλη μέρα – έχει τέτοια εμμονή – και βλέπει ότι οι προηγούμες απόπειρες δεν πέτυχαν. Και πάμε την Κυριακή με την καθυστέρηση, πεθαίνει το παιδί, μπαίνουν μέσα οι γιατροί, αλλά δεν περίμενε ότι θα το επαναφέρουν μετά από 50 λεπτά προσπάθεια. Αλλά επανήλθε τετραπληγικό και αυτό της χάλασε τα σχέδια… Αυτά είναι τα άγρια στοιχεία».

Στο «Τούνελ» ήρθε η μαρτυρία, η οποία επιβεβαιώθηκε και από το γραφείο τελετών, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί η μικρή Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της.

«Η γυναίκα αυτή, με εμμονή, μου ζητάει να βρω τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα. Της λέω δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Σε κάποια στιγμή την ρώτησα “γιατί το ψάχνεις, τι θες;”. Και μου λέει «μιλάει πολύ, πρέπει να την βρω». Δεν μου άρεσε, φρόντισα να ενημερώσω αυτούς που έπρεπε. Μου είπε ότι “θέλω να βεβαιωθώ εάν είναι έγκυος”».

Η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε πως το ότι η 33χρονη «χτυπούσε» σε νοσοκομεία σημαίνει πως ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο.

«Ο Μάνος μέχρι πρότινος μας κατηγορούσε γιατί μιλούσαμε έτσι για την γυναίκα του. Έλεγε πως την ξέρει την Ρούλα και δεν το δέχεται αυτό. Ο Μάνος τα πήρε τα πράγματα κι έφυγε γιατί κάτι διαπίστωσε, κάτι είδε, που τον εξόργισε. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Είδε κάτι ο άνθρωπος, είπε δεν αντέχω άλλο και σηκώθηκε κι έφυγε», είπε σχετικά για τον σύζυγο της 33χρονης.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής δέχτηκε απειλητικά μηνύματα, συγκεκριμένα ένα μήνυμα που έγραφε «Νικολούλη ψόφα», το οποίο στάλθηκε από προφίλ με το όνομα της αδερφής της 33χρονης. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κάλεσε στο «Τούνελ» και επικοινώνησε με την Αγγελική Νικολούλη, διαψεύδοντας πως έστειλε εκείνη το μήνυμα.

Advertisement
MEGA

«Έλεγε ότι δεν δέχεται την κατηγορία για την αδερφή της και ότι θα συνεχίσει την έρευνά της. Από μέσα η μητέρα της έλεγε να ερευνήσουμε και την οικογένεια του συζύγου».

Επιπλέον, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε πως τα όργανα των άλλων δύο παιδιών που βρίσκονται στα εργαστήρια θα ερευνηθούν προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση.

Η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε πως η 33χρονη δύσκολα θα σπάσει: «Εγώ την προσέγγιζα σαν μάνα, σαν γυναίκα. Την προσέγγιζα ανθρώπινα και σαν ρεπόρτερ στα τελευταία. Μία τέτοια γυναίκα που ξέρει να ελέγχει τα συναισθήματά της μου φαίνεται δύσκολα ότι θα σπάσει. Ο χαρακτηρισμός θεατρίνα δεν είναι τυχαίος, έχει μπει σε ένα ρόλο από την αρχή», είπε.

πηγή MEGA


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης στον οδικό άξονα Χαλάστρας – Ευζώνων

04/02/26 5:00 μμ

Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης στον οδικό άξονα Χαλάστρας – Ευζώνων

ΔΟΕ Η σύνθεση των 107 μελών με 48 γυναίκες και 43 Ολυμπιονίκες

04/02/26 4:47 μμ

ΔΟΕ Η σύνθεση των 107 μελών με 48 γυναίκες και 43 Ολυμπιονίκες

Εθνικό Θέατρο: Ταξιδεύει στις Σέρρες με την παράσταση «Σταθμός Ω»

04/02/26 4:43 μμ

Εθνικό Θέατρο: Ταξιδεύει στις Σέρρες με την παράσταση «Σταθμός Ω»

Δ. Κουτσούμπας: «Υποκρύπτει πολιτική σκοπιμότητα και προκαλεί ερωτηματικά η μήνυση του Κ. Πλεύρη εις βάρος μου»

04/02/26 4:41 μμ

Δ. Κουτσούμπας: «Υποκρύπτει πολιτική σκοπιμότητα και προκαλεί ερωτηματικά η μήνυση του Κ. Πλεύρη εις βάρος μου»

Εθελοντικοί καθαρισμοί σε 4 σημαντικούς υγροτόπους

04/02/26 4:38 μμ

Εθελοντικοί καθαρισμοί σε 4 σημαντικούς υγροτόπους

Σε εξέλιξη ΕΔΕ για το ναυάγιο στη Χίο

04/02/26 4:30 μμ

Σε εξέλιξη ΕΔΕ για το ναυάγιο στη Χίο

Σέρρες: Η Περιφερειακή Ενότητα βράβευσε τους αθλητές της 27ης Διεθνούς Ολυμπιάδας Ρομποτικής

04/02/26 4:29 μμ

Σέρρες: Η Περιφερειακή Ενότητα βράβευσε τους αθλητές της 27ης Διεθνούς Ολυμπιάδας Ρομποτικής

Επιτροπή Διαχείρισης & Ελέγχου Ευλογιάς: Το επόμενο τρίμηνο είναι το πλέον κρίσιμο

04/02/26 4:48 μμ

Επιτροπή Διαχείρισης & Ελέγχου Ευλογιάς: Το επόμενο τρίμηνο είναι το πλέον κρίσιμο

Πορτοκαλί συναγερμός για επιδείνωση του καιρού - video

04/02/26 4:21 μμ

Πορτοκαλί συναγερμός για επιδείνωση του καιρού – video

Η κωμική όπερα «Viva la mamma!» στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

04/02/26 4:46 μμ

Η κωμική όπερα «Viva la mamma!» στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Δεκάδες τα κλειστά καταστήματα στο κέντρο των Σερρών - video

04/02/26 4:12 μμ

Δεκάδες τα κλειστά καταστήματα στο κέντρο των Σερρών – video

Ν. Κεραμέως: Έχουμε την επίτευξη μιας ιστορικής συμφωνίας που υπερβαίνει τα κόμματα - Είναι η συμφωνία όλων των εθνικών κοινωνικών εταίρων

04/02/26 4:46 μμ

Ν. Κεραμέως: Έχουμε την επίτευξη μιας ιστορικής συμφωνίας που υπερβαίνει τα κόμματα – Είναι η συμφωνία όλων των εθνικών κοινωνικών εταίρων