Άγιος Παντελεήμονας: 74χρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 51χρονο και τραυμάτισε μια 45χρονη

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα με δράστη έναν 74χρονο και θύμα έναν 51χρονο άνδρα.

Ένας 74χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σε διαμέρισμα στον ‘Αγιο Παντελεήμονα έναν 51χρονο από την Γεωργία ενώ τραυμάτισε σοβαρά την 45χρονη γυναίκα του θύματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Μηρών.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ το ζευγάρι των γεωργιανών είχε διοργανώσει μια γιορτή σπίτι τους, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο 74χρονος.

Κάποια στιγμή και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 74χρονος, που ήταν υπό την επήρεια μέθης, διαπληκτίστηκε με τον 51χρονο γεωργιανό και τον πυροβόλησε τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Στην συνέχεια πυροβόλησε και τραυμάτισε την 45χρονη στην ωμοπλάτη, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».




Babis

Την ώρα του περιστατικού στο σπίτι βρισκόταν η 12χρονη κόρη του ζευγαριού μαζί με άλλες δύο ανήλικες φίλες της.

Ο 74χρονος συνελήφθη ενώ την προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΕλλάδαΑστυνομικάΆγιος Παντελεήμονας: 74χρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 51χρονο και τραυμάτισε μια 45χρονη

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συναυλία της ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων στη Χαλκιδική

Το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, που συνδιοργανώνουν η Κρατική Ορχήστρα...

Τροχαίο με έναν τραυματία στην εθνική Θεσσαλονίκης – Nέων Μουδανιών: Ο ένας οδηγός εγκατέλειψε το σημείο

Ένας ελαφρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος...

Λύγισε στο Βόλο ο Πανσερραϊκός: 3-0

Με το τρίτο σερί τρίποντό του, αυτή τη φορά...

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Τελευταία Νέα