Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
19.3 C
Serres

Άγιος Παντελεήμονας: Προσήχθη 35χρονος αλλοδαπός για τη δολοφονία της τρανς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 46χρονης τρανς Άννας Ιβάνκοβα στον Άγιο Παντελεήμονα καθώς, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, προσήχθη για το ειδεχθές έγκλημα ένας αλλοδαπός 35 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών φέρονται να έχουν φθάσει στη λύση του μυστηρίου της δολοφονίας και να διαθέτουν στοιχεία ικανά να στοιχειοθετήσουν την εμπλοκή του συγκεκριμένου ατόμου, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές, μέχρι στιγμής, περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται πως η σορός της 46χρονης εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, από την σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο.

Babis



Όπως είχε γράψει τις προηγούμενες ημέρες το protothema.gr, η Ιβάνκοβα δέχθηκε 15 χτυπήματα σε όλο της το σώμα, ενώ σοκ προκάλεσε στους αστυνομικούς η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το κεφάλι της καθώς από τα χτυπήματα είχε σχεδόν παραμορφωθεί.

ΕλλάδαΑστυνομικάΆγιος Παντελεήμονας: Προσήχθη 35χρονος αλλοδαπός για τη δολοφονία της τρανς

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Έφυγε από τη ζωή ο σεισμολόγος Χρήστος Παπαϊωάννου

Έφυγε από τη ζωή ο σεισμολόγος, διευθυντής ερευνών της...

Σύντομα σε εφαρμογή η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αξιολόγηση των δημόσιων υπηρεσιών – video

Μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα αξιολόγησης των δημοσίων υπηρεσιών από...

Δημοσκόπηση Interview: Κερδίζει 2 μονάδες η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Τρίτη με πτώση η Πλεύση Ελευθερίας

Άνοδο των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας κατά 2 μονάδες σε σχέση...

Τελευταία Νέα