Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τις έρευνες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Η “Realnews” φέρνει στο φως ένα στοιχείο που ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τις έρευνες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Η “Realnews” φέρνει στο φως ένα στοιχείο που μπορεί στο μέλλον να αποδειχθεί πολύτιμο για την ανακάλυψη του δράστη, που έκοψε με ιδιαίτερα άγριο τρόπο το νήμα της ζωής της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου σε ένα σκοτεινό υπόγειο πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, που αναδημοσιεύει το  thestival.gr, στα χέρια των α, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση μεθοδικά και αθόρυβα, βρίσκεται ένα σημαντικό στοιχείο.

Advertisement
 

Πρόκειται για τέσσερα “ορφανά” αταυτοποίητα αποτυπώματα, τα οποία ανακαλύφθηκαν όχι μόνο στον χώρο που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη η άτυχη γυναίκα αλλά και κοντά στο σώμα της.

Τα “ορφανά” αποτυπώματα προέκυψαν έπειτα από ενδελεχή εξερεύνηση του χώρου στάθμευσης, όπου αρχικά ο δράστης εγκλώβισε το θύμα αλλά και στο εγκαταλελειμμένο υπόγειο πάρκινγκ, όπου ο αδίστακτος δολοφόνος έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στο ανυπεράσπιστο θύμα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέκριναν αποτυπώματα που είχαν βρει στον χώρο της δολοφονίας, εν προκειμένω στο εγκαταλελειμμένο υπόγειο, με τα αποτυπώματα του συνόλου των εργαζομένων στο εμπορικό κέντρο, ακόμη και με αυτά των εργαζομένων στο συνεργείο καθαρισμού, αφαιρώντας σταδιακά από το τραπέζι των ερευνών αποτυπώματα ανθρώπων που είχαν εργασιακή σχέση με το εμπορικό κέντρο και κατά συνέπεια ήταν δικαιολογημένη η παρουσία τους κυρίως στο λειτουργικό πάρκινγκ του κέντρου.

Advertisement
ΔΕΗ

Μέσω αυτής της διαδικασίας, στο τραπέζι των ερευνών έμειναν τα τέσσερα “ορφανά” αποτυπώματα, εκ των οποίων τα δύο φαίνεται να ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο, ενώ τα άλλα δύο έχουν ελαφρώς ελλιπή εικόνα στα σημεία σύγκρισης. Από αυτά τα τέσσερα αποτυπώματα, τα δύο είναι τα σημαντικά και ανήκουν σαφώς στο ίδιο άγνωστο πρόσωπο, καθώς βρέθηκαν σε σημείο όπου κανείς δεν έχει πρόσβαση, δηλαδή στο εγκαταλελειμμένο υπόγειο πάρκινγκ, όπου είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Advertisement
Babis

Συγκεκριμένα, το ένα αποτύπωμα βρέθηκε στην κουπαστή της σκάλας και το άλλο δίπλα στο πτώμα της 69χρονης. Πλέον οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν περιστατικά ανά την Ελλάδα που έχουν να κάνουν με άγρια εγκλήματα ή σεξουαλικές επιθέσεις και συγκρίνουν τα αποτυπώματα των δραστών με αυτά τα τέσσερα “ορφανά” που έχουν στον φάκελο της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, αναφέρει το δημοσίευμα.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώτη νίκη για τον Πανσερραϊκό

04/10/25 8:14 μμ

Πρώτη νίκη για τον Πανσερραϊκό

Τέλος στο ράβε-ξήλωνε στους δρόμους βάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης - video

04/10/25 6:53 μμ

Τέλος στο ράβε-ξήλωνε στους δρόμους βάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης – video

Μάχη ιδιοκτησίας για τα στρατόπεδα Παπαλουκά και Εμμ.Παππά - Στα δικαστήρια δήμος Σερρών και ΤΕΘΑ - video

04/10/25 6:40 μμ

Μάχη ιδιοκτησίας για τα στρατόπεδα Παπαλουκά και Εμμ.Παππά – Στα δικαστήρια δήμος Σερρών και ΤΕΘΑ – video

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

04/10/25 6:15 μμ

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

3 Οκτώβρη: Γιορτάζει ο προστάτης της Δικαιοσύνης, άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης - video

04/10/25 6:17 μμ

3 Οκτώβρη: Γιορτάζει ο προστάτης της Δικαιοσύνης, άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης – video

Γ. Λάτσιος: Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα - Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ

04/10/25 2:03 μμ

Γ. Λάτσιος: Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα – Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ

ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

04/10/25 1:55 μμ

ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας

04/10/25 1:50 μμ

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας

Κατείχε 25 πιστόλια και συνελήφθη 27χρονος Τούρκος στην Ξάνθη

04/10/25 1:46 μμ

Κατείχε 25 πιστόλια και συνελήφθη 27χρονος Τούρκος στην Ξάνθη

Π. Μαρινάκης: Η μείωση των φόρων προτεραιότητα της κυβέρνησης

04/10/25 1:43 μμ

Π. Μαρινάκης: Η μείωση των φόρων προτεραιότητα της κυβέρνησης

Αλεξανδρούπολη: Κακουργηματική δίωξη στους 13 Τούρκους για το οπλοστάσιο που μετέφεραν

04/10/25 1:38 μμ

Αλεξανδρούπολη: Κακουργηματική δίωξη στους 13 Τούρκους για το οπλοστάσιο που μετέφεραν

«Έχω απαχθεί από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις»: Το βίντεο της Πέτη Πέρκα από την Ελλάδα

04/10/25 1:33 μμ

«Έχω απαχθεί από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις»: Το βίντεο της Πέτη Πέρκα από την Ελλάδα