Αγρότες: Η κακοκαιρία “ακύρωσε” το μπλόκο στα Φάρσαλα – Παρέμβαση αστυνομίας στην Καρδίτσα (video)

Αναβλήθηκε το σημερινό συλλαλητήριο – μπλόκο, στα Φάρσαλα, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή.

 

 

Στην ανακοίνωσή τους, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) και οι αγροτικοί σύλλογοι της επαρχίας Φαρσάλων, αναφέρουν:

Στο μεταξύ, με μειωμένη συμμετοχή λόγω της κακοκαιρίας βγήκαν στο κόμβο Γαλήνης – έξω από τη Λάρισα – τα πρώτα τρακτέρ, με τους εκπροσώπους των αγροτών να ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, σύμφωνα με το larissanet.

Η αστυνομία μπλόκαρε τους αγρότες στην Καρδίτσα

“Μπλόκο” της αστυνομίας στα τρακτέρ των αγροτών στον Ε65



Babis

Ωστόσο, στο σημείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net, βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με δύο κλούβες που ανέκοψαν τις εισόδους στον Ε65, ώστε να αποτρέψουν με αυτό τον τρόπο την είσοδο των αγροτικών μηχανημάτων στο εθνικό δίκτυο.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αγρότες ζήτησαν να περάσουν χωρίς τρακτέρ και να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση πάνω στον Ε65, κάτι που τους επέτρεψε η αστυνομία. Έτσι, προσπέρασαν με τα πόδια το μπλόκο των αστυνομικών και ανέβηκαν πάνω στον Ε65 για τη γενική συνέλευση με κεντρικό τους σύνθημα “τώρα με τα πόδια μετά με τα τρακτέρ αν δεν δικαιωθούμε θα γίνει Κιλελέρ”.

ΠολιτικήΑγροτικάΑγρότες: Η κακοκαιρία "ακύρωσε" το μπλόκο στα Φάρσαλα - Παρέμβαση αστυνομίας στην...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αιφνιδιαστικός έλεγχος της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε επιχείρηση φροντιστηριακής εκπαίδευσης

 Αιφνίδιο επιτόπιο έλεγχο σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο...

ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα της δράσης κατάρτισης ανέργων με επίδομα 1.000 ευρώ

Από την  Τετάρτη 30 Απριλίου, εμπλουτίστηκε  η λίστα εγκεκριμένων...

Το χέρι βαθιά στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων για τα ασανσέρ – video

Σε Γολγοθά για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων πολυκατοικιών μετατρέπεται η...

Τελευταία Νέα