Αιματηρό περιστικό στο Καβούρι: Πιάστηκαν στα χέρια, γύρισε στο σπίτι του και το πρωί ήταν νεκρός (video)

Αναζητήθηκε ένας 26χρονος στα πλαίσια του αυτοφώρου αλλά δεν εντοπίστηκε

 

 

Ένα αιματηρό περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή 1 Μαρτίου στο Καβούρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο γείτονες πιάστηκαν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στα χέρια.

Πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, αναφέρουν ότι ένας άντρας περίπου 45 ετών τσακώθηκε με έναν άλλον άντρα περίπου 26 χρονών. Οι δυο άντρες καυγάδισαν άγρια με μπουνιές με αποτέλεσμα ο ένας από τους δυο να χτυπηθεί και να ματώσει.

Ο χτυπημένος άντρας (περίπου 45 ετών) δεν δέχτηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ1, το επόμενο πρωί βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τον φύλακα του συγκροτήματος που έμενε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναζητήθηκε ο 26χρονος στα πλαίσια του αυτοφώρου αλλά δεν εντοπίστηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες 5 Μαρτίου, ο 26χρονος πήγε στην ασφάλεια Βάρης – Βουλιαγμένης και αυτή την ώρα απολογειται.


Babis


Αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία – νεκροτομή που θα αποκαλύψει τα αίτια του θανάτου του άντρα.

 

Πηγή newsbeast.gr

ΕλλάδαΑιματηρό περιστικό στο Καβούρι: Πιάστηκαν στα χέρια, γύρισε στο σπίτι του και...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Τελευταία Νέα