Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
13.7 C
Serres

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 43χρονου από τις Σέρρες που κάλεσε στο 100 πριν εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 43χρονου άνδρα από τις Σέρρες, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες το βράδυ.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε στην Χαλκίδα και είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με το Thestival.gr

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος τηλεφώνησε στις 4 σήμερα τα ξημερώματα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, ανέφερε πως τον κυνηγάνε και ζήτησε βοήθεια. Έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνταν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από το στίγμα του κινητού του, η κλήση στο 100 φαίνεται πως έγινε από περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Μετά το τηλεφώνημα, αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, δίχως όμως κάποιο αποτέλεσμα.




Babis

Η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα του οικισμού Εμμανουήλ Παπά, στις Σέρρες.

Σημειώνεται πως η οικογένεια του σε χωριό των Σερρών είχε χάσει κάθε επικοινωνία μαζί του από χθες το βράδυ, όταν και έφυγε από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του με προορισμό, όπως είχε δηλώσει στους συγγενείς του, τη Θεσσαλονίκη.

exaaphanish serres
ΣέρρεςΑίσιο τέλος στην περιπέτεια του 43χρονου από τις Σέρρες που κάλεσε στο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΚΚΕ Σερρών: Προβολή ντοκιμαντέρ για τα 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Η Κομματική Οργάνωση Σερρών του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση με...

Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας: 1η Μάη 2025 – Απεργιακή συγκέντρωση στην Πλ. Ελευθερίας Σερρών

Ανακοίνωση Συλλόγων ΑμεΑ, Γονέων και Χρονίως Πασχόντων της Π.Ε...

Σέρρες: Αντάμωμα των Απανταχού Τυρολοητών 2025 στις 2 ως 4 Μαΐου

Το "Αντάμωμα των Απανταχού Τυρολοητών" θα διεξαχθεί από τις...

Τελευταία Νέα