Αν. Χατζηβασιλείου : «Λιγότεροι φόροι για τους αγρότες»

Με ιδιαίτερη θέρμη , ενθουσιασμό αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουν τις θέσεις και τις προτάσεις του, υποδέχονται τον Υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Αναστάσιο Χατζηβασιλείου κάτοικοι σε όλο τον Νομό, με τους οποίους έρχεται καθημερινά σε επαφή.

Το απόγευμα της Τετάρτης 19/6 ο κ. Χατζηβασιλείου βρέθηκε στα χωριά της Ροδόπολης καθώς και στους πρώην Δήμους Κορμίστας και Πρώτης ,όπου συνομίλησε με αγρότες και κτηνοτρόφους για τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους. Οι ίδιοι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του κ. Χατζηβασιλείου, επισημαίνοντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια για τον Νομό και ζήτησαν να πληροφορηθούν σχετικά με τις προτεραιότητες που θέτει η Ν.Δ. όσον αφορά στον πρωτογενή τομέα.

Την ανάγκη έμπρακτης στήριξης των αγροτών και κτηνοτρόφων επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής, ο οποίος τους ενημέρωσε για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η νέα Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

«Είναι γεγονός πως ο πρωτογενής μας τομέας παρά τη σπουδαιότητά του για την ανάπτυξη της χώρας δεν έχει την υποστήριξη που θα έπρεπε. Αντιθέτως , πλήττεται διαρκώς, με αποτέλεσμα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας να δίνουν καθημερινά έναν δύσκολο αγώνα επιβίωσης. Με κυβέρνηση τη Ν.Δ. και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη,

 Μειώνουμε τον εισαγωγικό φορολογικό συντελεστή στους αγρότες από το 22 στο 13%.

Στηρίζουμε τις σύγχρονες ομάδες παραγωγών, μακριά από το αποτυχημένο μοντέλο των κρατικοδίαιτων αγροτικών συνεταιρισμών. Γι’ αυτόν το λόγο θα επανεξεταστεί ο αντίστοιχος νόμος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενισχύουμε τους παραγωγούς που τολμούν να επενδύσουν σε καινοτόμα προϊόντα με υψηλότερη κερδοφορία. Έτσι, αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, όπως τα μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 που αφορούν επενδύσεις ιδιωτών αγροτών.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *