Ανακαλύψτε τα νησιά που «κρύβονται» στις γειτονιές των Σερρών

Θέλετε να ταξιδέψετε στα νησιά μας χωρίς, όμως, να φύγετε από την πόλη των Σερρών; Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή και παιχνιδιάρικη διάθεση, περπάτημα και προσανατολισμός.

 

Η ομάδα προσανατολισμού (orienteering) «Ο Σίρις» σας βάζει την πρόσκληση… Σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μία προσαρμοσμένη στους πε­ριορισμούς της πανδημίας ασφαλή δράση orienteering.
“Από την Δευτέρα 11-5 έως την Τρίτη 19-5 εξερευνήστε γειτονιές των Σερρών, όποια χρονική στιγμή θέλετε, με την βοήθεια του χάρτη που σας παρέχουμε. Σας ζητάμε ακολουθώντας την μωβ διαδρομή, να αντιστοιχίσετε τις φωτογραφίες με τα σημεία του χάρτη καθώς επίσης και να γράψετε την οδό του σημείου (όνομα νησιού 🏝).

Προτείνουμε να τα τυπώσετε ώστε να μπορείτε να γράψετε αυτά που θα εντοπίσετε. Δεν υπάρχει περιορισμός χρόνου ⏱ αλλά εάν κάποιος/α θέλει, μπορεί να χρονομετρήσει την προσπάθεια.

Το αρχείο του χάρτη (μέγεθος Α4) όπως και τις φωτογραφίες μπορείτε να τα βρείτε εδώ
https://drive.google.com/…/14JYlS4Acn259GmFrl2dvsj_9F…/view…
Θέλουμε να μας στείλετε τις απαντήσεις (2η σελίδα) και 2 φωτογραφίες , μία από την εκκίνηση και μία από ένα σημείο της διαδρομής (1 έως 8) στο email : [email protected]
Όσοι τα εντοπίσουν όλα σωστά θα μπούνε σε κλήρωση με δώρο 2 δωρεάν συμμετοχές σε μελλοντική μας δράση.
Θα δημοσιεύσουμε επίσης τις καλύτερες φωτογραφίες που θα μας στείλετε.
Φύγαμε για τα αγαπημένα μας νησιά…”

  

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *