Αναστάσιος Γεωργιάδης “Ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης είναι μαλωμένος με την αλήθεια”

“Ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης είναι μαλωμένος με την αλήθεια”. “Δεν προχωράει σε έργα ουσίας, παρά προτιμά να κατασκευάζει πλατείες”. 

Αυτό ήταν το σχόλιο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Ηράκλειας Αναστάσιου Γεωργιάδη, για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής κατά το 2012. Ο Αναστάσιος Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο δήμαρχος είναι αδιάφορος για το δήμο και συμπλήρωσε πως προτιμά να κατασκευάζει πλατείες κι όχι έργα ουσιώδες, όπως την βελτίωση του οδικού άξονα του δήμου που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ηράκλειας, επεσήμανε ότι το αποχετευτικό δίκτυο είναι ανύπαρκτο. Κάτι που αντέκρουσε ο δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης.


Όσο για τους κάδους απορριμμάτων κι ανακύκλωσης του δήμου, ο Αναστάσιος Γεωργιάδης τόνισε ότι δύο τετραετίες δεν έχουν πλυθεί με αποτέλεσμα να αναδύεται έντονη δυσοσμία, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από την πλευρά του ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Ηράκλειας, Πασχάλης Τόσιος, τόνισε ότι ο απολογισμός της δημοτικής αρχής για το έτος 2012 έχει θετικό πρόσημο, μιας και οι οφειλές έχουν μειωθεί κατά πολύ



Babis

ΕλλάδαΤοπική ΑυτοδιοίκησηΑναστάσιος Γεωργιάδης "Ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης είναι μαλωμένος με την αλήθεια"

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κεντρική Μακεδονία: Απαγορεύτηκε η είσοδος ζωντανών παραγωγικών ζώων από Ουγγαρία, Σλοβακία

Την απόφαση να μην γίνεται δεκτή η είσοδος ζωντανών...

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων απέναντι στα αδέσποτα

"Δεν έχουμε λεφτά" και άλλες ασύλληπτες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν...

Δήμαρχοι και περιφερειάρχες σε μια Κυριακή – Προς κατάργηση ο δεύτερος γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών...

Τελευταία Νέα