Άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στις 10:15 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Περγάμου και Ροδόπης, στο 8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, με θύμα έναν 15χρονο. Η ... Περισσότερα

Δώδεκα γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από τον σύντροφό τους το 2022 

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στις 10:15 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Περγάμου και Ροδόπης, στο 8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, με θύμα έναν 15χρονο.

Η μητέρα του θύματος μιλώντας στον ΣΚΑΪ περιγράφει τα όσα συνέβησαν.

Ο 15χρονος, όπως είπε, καθόταν με μια συμμαθήτριά του στην αυλή του σχολείου όταν τους πλησίασε ένας 14χρονος ο οποίος τους προκάλεσε λεκτικά και στη συνέχεια διαπληκτίστηκαν.

Ο 14χρονος χτύπησε τον 15χρονο ο οποίος στη συνέχεια αμύνθηκε και τότε ο πρώτος κάλεσε ενισχύσεις. Πήρε τηλέφωνο τον 16χρονο αδερφό του, ο οποίος μετά από λίγο εμφανίστηκε μαζί με άλλον ένα 16χρονο.

Η μητέρα είπε χαρακτηριστικά ότι έδρασαν ως «επαγγελματίες μπράβοι». Ξυλοκόπησαν με μπουνιές και κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι τον 15χρονο, τον απείλησαν με μαχαίρι και τον άφησαν σχεδόν αναίσθητο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χάρη στη βοήθεια της φίλης του που κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο. Ο 15χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά των παιδιών που τον χτύπησαν και στη συνέχεια η αστυνομία τους εντόπισε και τους οδήγησε στο τμήμα.

«Ο χειρότερος εφιάλτης για κάθε γονιό να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε ότι το παιδί σου είναι αναίσθητο από το ξύλο», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα για τη στιγμή που την ενημέρωσε για το περιστατικό η φίλη του παιδιού.

Τόνισε, επίσης, ότι το παιδί είναι πολύ τρομοκρατημένο και φοβάται να βγει έξω, ενώ υπάρχουν φόβοι και για αντίποινα λόγω του ότι κάλεσαν την αστυνομία.

«Συμπονούμε τους γονείς των δραστών, γιατί και αυτοί γονείς είναι, αλλά μεγαλώνοντας έναν έφηβο με τόσο μεγάλη έξαρση βίας ποτέ δεν ξέρεις αν το παιδί σου θα είναι το θύμα ή ο θύτης», επεσήμανε η μητέρα του 15χρονου.

Τέλος, ο δικηγόρος Γ. Μαρακάκης που έχει αναλάβει την υπόθεση έκανε λόγο για «εκκολαπτόμενους εγκληματίες» και συμμορίες ανηλίκων και τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει σοβαρός έλεγχος από τους γονείς και το σχολείο.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιερρακάκης: Μείωση φόρων για όλους, ειδικότερα για οικογένειες και μεσαία τάξη

09/09/25 12:02 πμ

Πιερρακάκης: Μείωση φόρων για όλους, ειδικότερα για οικογένειες και μεσαία τάξη

Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με τον ΓΔ του Ταμείου για την Ανάπτυξη και Ανασυγκρότηση της Λιβύης

08/09/25 11:52 μμ

Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με τον ΓΔ του Ταμείου για την Ανάπτυξη και Ανασυγκρότηση της Λιβύης

Ελλάδα - Δανία 0-3 | HIGHLIGHTS

08/09/25 11:48 μμ

Ελλάδα – Δανία 0-3 | HIGHLIGHTS

Κ. Χατζηδάκης: Έχουμε βάλει τα θεμέλια για να συνεχιστεί η κοινωνική πολιτική και το 2026

08/09/25 11:42 μμ

Κ. Χατζηδάκης: Έχουμε βάλει τα θεμέλια για να συνεχιστεί η κοινωνική πολιτική και το 2026

Ν. Παπαθανάσης: «Η ανάπτυξη της οικονομίας φέρνει το μέρισμα, που μοιράζεται στην κοινωνία»

08/09/25 11:39 μμ

Ν. Παπαθανάσης: «Η ανάπτυξη της οικονομίας φέρνει το μέρισμα, που μοιράζεται στην κοινωνία»

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 9 Σεπτεμβρίου

08/09/25 11:34 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 9 Σεπτεμβρίου

08/09/25 11:32 μμ

Καλάβρυτα: Συνελήφθη ο ηγούμενος της Μονής Μεγάλου Σπηλαίου – Ετοιμαζόταν να πουλήσει βυζαντινές εικόνες και Ευαγγέλια

Σέρρες: Απανθρακωμένος εντοπίστηκε 73χρονος σε μονοκατοικία στον δήμο Εμμανουήλ Παππά

08/09/25 11:08 μμ

Σέρρες: Απανθρακωμένος εντοπίστηκε 73χρονος σε μονοκατοικία στο Άγιο Πνεύμα

Ήττα στην εκπνοή για την ΑΕΚ

08/09/25 11:22 μμ

Ήττα στην εκπνοή για την ΑΕΚ

Μετάγγιση αίματος σε λάθος ασθενή- Ανακοίνωση της Ευρωκλινικής Αθηνών

08/09/25 10:51 μμ

Μετάγγιση αίματος σε λάθος ασθενή – Ανακοίνωση της Ευρωκλινικής Αθηνών

Έπεσε η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Φρανσουά Μπαιρού στη Γαλλία

08/09/25 10:47 μμ

Έπεσε η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Φρανσουά Μπαϊρού στη Γαλλία

Κουλούρια σουσαμένια

08/09/25 10:54 μμ

Κουλούρια σουσαμένια