Άνω κάτω σήμερα η λαϊκή αγορά στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

Άνω κάτω έγινε σήμερα η λαϊκή αγορά στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Αιτία η εισήγηση για μετακίνηση της λαϊκής αγοράς του Σιδηροκάστρου στην περιοχή των ΚΤΕΛ Σιδηροκάστρου.

 

Έτσι το πρωί οι μικροπωλητές πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο Σιδηροκάστρου. Οι μικροπωλητές αντέδρασαν έντονα ζητώντας από τη δημοτική αρχή να εισακουστούν και αυτοί καθώς όπως λένε έχουν και τις δικές τους προτάσεις Προτείνουν λοιπόν στη δημοτική αρχή να μεταφερθούν είτε στο χώρο του γηπέδου είτε κοντά στις εγκαταστάσεις της πυροσβεστικής.

 

Μάλιστα, ο πρόεδρος των μικροπωλητών Στέλιος Τζέκος και το Δ.Σ. του σωματείου παρέδωσαν γραπτώς τις απόψεις τους και κατηγόρησαν τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη ότι αποφάσισε χωρίς να μπορούν και οι ίδιοι να παραβρίσκονται για να εκθέσουν τις θέσεις τους.

 Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αθανασία Αγγελίδη απαντά ότι δεν πρόκειται για απόφαση αλλά για εισήγηση και καλεί τους μικροπωλητές σε διάλογο.

 

 

Στη συνέχεια ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Λεωνίδας Λεονάκης μαζί με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου υποδέχθηκαν το Δ.Σ. του Σωματείου Μικροπωλητών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ακούστηκαν οι εκατέρωθεν θέσεις για το ζήτημα που δημιουργήθηκε ενώ στη σύσκεψη παρέστη και εκπρόσωπος των επαγγελματιών της πόλης του Σιδηροκάστρου, ο κύριος Δημήτρης Μπακρατσάς που τοποθετήθηκε για το θέμα.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *