Ανθή Σαλαγκούδη: «Το Survivor ήταν μια διέξοδος για μένα εκείνη την περίοδο»

“Μου έδωσε επαγγελματική διέξοδο και χρήματα, αλλά να κάνω και κάτι για να μην είμαι κλεισμένη στο σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου”.

Η Ανθή Σαλαγκούδη κάθισε απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο Survivor, την περίοδο της καραντίνας.

«Το Survivor ήταν μια διέξοδος για μένα εκείνη την περίοδο. Επειδή ήμουν εκτός για αρκετό καιρό κι επειδή ήταν η δεύτερη καραντίνα και μόλις μου είχαν προτείνει μια δουλειά και ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω αλλά λόγω της καραντίνας ματαιώθηκε, ένιωσα εγκλωβισμένη και το Survivor που έδωσε μια διέξοδο εκείνη τη στιγμή», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Μου έδωσε επαγγελματική διέξοδο και χρήματα, αλλά να κάνω και κάτι για να μην είμαι κλεισμένη στο σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου. Με το χέρι στην καρδιά, δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Θεωρώ ότι δεν ήταν τροχοπέδη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.




Babis

πηγή zappit.gr

LifeStyleΑνθή Σαλαγκούδη: «Το Survivor ήταν μια διέξοδος για μένα εκείνη την περίοδο»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Οι Green Day απέκτησαν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

Οι Green Day τιμήθηκαν με αστέρι στη Λεωφόρο της...

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου σε ΗΠΑ και Καναδά

Η Focus Features θα κυκλοφορήσει τη νέα ταινία του...

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει τον μεγάλο της φόβο

Η Τζένιφερ Άνιστον προτιμά να πατά τα πόδια της στην γη. «Έχω...

O Giorgio Armani γιορτάζει 20 χρόνια υψηλής ραπτικής με έκθεση στο Μιλάνο

Aναδρομική έκθεση στο Armani/Silos στο Μιλάνο διοργανώνεται με αφορμή...

Τελευταία Νέα