Αντιμέτωπη με βαρύτατα κακουργήματα για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της είναι πλέον η αστυνομικός, σύζυγος του Αστυνομικού φρουρού που υπηρετούσε στην Βουλή, η οποία τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική και ... Περισσότερα

Αντιμέτωπη με κακουργήματα για σεξουαλική βία σε βάρος των παιδιών της η σύζυγος του Αστυνομικού της Βουλής

Epiloges Press

Epiloges Press

Αντιμέτωπη με βαρύτατα κακουργήματα για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της είναι πλέον η αστυνομικός, σύζυγος του Αστυνομικού φρουρού που υπηρετούσε στην Βουλή, η οποία τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική και σωματική βία εναντίον της και εναντίον των παιδιών τους, καθώς αφέθηκε ελεύθερη με όρους μετά την απολογία της στον Ανακριτή της υπόθεσης.

Advertisement
 

Η αστυνομικός μετά από την έρευνα που διενεργείται για την υπόθεση που ήρθε στην δημοσιότητα τον περασμένο Νοέμβριο, είναι πλέον κατηγορούμενη , όπως και ο κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης σύζυγος της, για βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν:

  • Βιασμό ανήλικου από οικείο πρόσωπο από κοινού κατ’ εξακολούθηση κατά συρροή 
  • Κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια από κοινού κατ’ εξακολούθηση κατά συρροή και 
  • Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών από κοινού και κατ εξακολούθηση 

Ανακριτής και Εισαγγελέας μετά την απολογία που έδωσε η αστυνομικός, η οποία στην καταγγελία της είχε ομολογήσει ότι συμμετείχε στην κακοποίηση των παιδιών της, την έκριναν προσωρινά ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων. Στην κατηγορουμένη επιβλήθηκε απαγόρευση επικοινωνίας με τα παιδιά της , θύματα των δύο κατηγορουμένων , απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρέωση εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της κατηγορουμένης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του τον περασμένο Δεκέμβριο για σωρεία κακουργημάτων , κοινά πλέον με την σύζυγο του εκείνα που αφορούν την σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος των παιδιών τους, αλλά και άλλα που αφορούν πορνογραφία ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή βία κατά ανηλίκων κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, ενδοοικογενειακή παράνομη βία ενώπιον ανηλίκων κατ΄ εξακολούθηση, ενδοοικογεινειακή παράνομη βία κατά ανηλίκου κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή οπλοφορία και οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση.

Δήλωση του συνηγόρου της

Οι ανακριτικές αρχές έκριναν “ότι οι πράξεις της τελέστηκαν κάτω από καθεστώς εξαναγκασμού, φόβου και τρόμου” αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο συνήγορος της αστυνομικού συζύγου του φρουρού της Βουλής, Ιωάννης Μπαρκαγιάννης σχετικά με το αποτέλεσμα της απολογίας της κατηγορουμένης για σεξουαλική βία σε βάρος των παιδιών της , εντολέως του.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου: “Σήμερα κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών η 35χρονη αστυνομικός και εντολέας μου στην γνωστή ως υπόθεση του «Αστυνομικού της Βουλής», όπου και της αποδόθηκαν οι κατηγορίες περί των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Ύστερα από την απολογία της, οι Ανακριτικές Αρχές αποφάσισαν αυτή να αφεθεί ελεύθερη, με την επιβολή εις αυτήν μόνον περιοριστικών όρων, καθόσον έκριναν ότι οι πράξεις αυτές τελέστηκαν εκ μέρους της κάτω από το καθεστώς εξαναγκασμού, φόβου και τρόμου. Τα ως άνω δε αποδείχθηκαν από τα οικεία σωματικά ευρήματα, καθώς επίσης και από τα πορίσματα περί της ψυχικής κατάστασής της”.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 3 Δεκεμβρίου

02/12/25 11:50 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 3 Δεκεμβρίου

Στην Ουάσινγκτον ο Σταύρος Παπασταύρου – Στο επίκεντρο η ενίσχυση της ενεργειακής συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ

02/12/25 11:05 μμ

Στην Ουάσινγκτον ο Σταύρος Παπασταύρου – Στο επίκεντρο η ενίσχυση της ενεργειακής συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ

Συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π Δήμου Σερρών ενόψει της χειμερινής περιόδου

02/12/25 11:00 μμ

Συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π Δήμου Σερρών ενόψει της χειμερινής περιόδου

Πάνω από 1.000 παραβάσεις βεβαιώθηκαν την 22η εβδομάδα της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους»

02/12/25 11:48 μμ

Πάνω από 1.000 παραβάσεις βεβαιώθηκαν την 22η εβδομάδα της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους»

Η οδήγηση με μπουφάν μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό ακόμη και με λίγα χιλιόμετρα

02/12/25 11:47 μμ

Η οδήγηση με μπουφάν μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό ακόμη και με λίγα χιλιόμετρα

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Σερρών στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Δημαρχείο

02/12/25 10:50 μμ

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Σερρών στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Δημαρχείο

Αρθρίτιδα – Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για υγιείς αρθρώσεις;

02/12/25 11:42 μμ

Αρθρίτιδα – Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για υγιείς αρθρώσεις;

Χατζηβασιλείου: Πού είναι τώρα η αντιπολίτευση που αποκαλούσε δήθεν «ενδοτική» την κυβέρνηση απέναντι στην Τουρκία;

02/12/25 10:39 μμ

Χατζηβασιλείου: Πού είναι τώρα η αντιπολίτευση που αποκαλούσε δήθεν «ενδοτική» την κυβέρνηση απέναντι στην Τουρκία;

Συντονισμός αγροτικών κινητοποιήσεων στη Δυτική Μακεδονία – Αποφάσεις για τελωνείο Νίκης και Σιάτιστα

02/12/25 11:40 μμ

Συντονισμός αγροτικών κινητοποιήσεων στη Δυτική Μακεδονία – Αποφάσεις για τελωνείο Νίκης και Σιάτιστα

Μαθητές κατά των τριπλών πανελλαδικών που θέλει η κυβέρνηση - Συντονισμός στις 13 Δεκεμβρίου

02/12/25 11:39 μμ

Μαθητές κατά των τριπλών πανελλαδικών που θέλει η κυβέρνηση – Συντονισμός στις 13 Δεκεμβρίου

Μοσχαρίσιο φιλέτο σε σάλτσα κρασιού με σπανάκι

02/12/25 11:37 μμ

Μοσχαρίσιο φιλέτο σε σάλτσα κρασιού με σπανάκι

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ-Ι. Καραποστολάκης μέλος Ορκωτών Λογιστών ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ μπήκε σε επιτήρηση δείχνει ότι κάναμε δουλειά. Καμία πολιτική παρέμβαση ή πίεση δεν είχα στο έργο μου

02/12/25 11:35 μμ

Εξεταστική-Ι. Καραποστολάκης: Το ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ μπήκε σε επιτήρηση δείχνει ότι κάναμε δουλειά. Καμία πολιτική παρέμβαση ή πίεση δεν είχα στο έργο μου