Με σύνθημα “ψηλά την Σημαία, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, απευθύνει έκκληση στους Σερραίους να ντύσουν τον νομό στα γαλανόλευκα

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Σερραίες και Σερραίοι,

Σε κάθε εθνική επέτειο καλούμαστε να τιμήσουμε την ξεχωριστή αυτή ημέρα, αναρτώντας το εθνικό μας σύμβολο, την Σημαία μας.

Την χρονιά αυτή, όμως, που συμπληρώνονται 200 ακριβώς χρόνια από την έναρξη της Επανάστασής μας κατά της οθωμανικής τυραννίας, καλούμαστε, ακόμη περισσότερο, να προβούμε σε αυτήν την κίνηση οφειλόμενης τιμής και σεβασμού, όχι μόνο προς το εθνικό μας σύμβολο, αλλά και προς αυτούς, οι οποίοι θυσίασαν την ζωή τους, ώστε να μπορούμε εμείς σήμερα, ελεύθεροι, να διάγουμε τον βίο μας, με ασφάλεια και ειρήνη.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις, σας καλώ να αναρτήσετε την Σημαία μας ομόθυμα, ώστε να αποδείξουμε σε εχθρούς και φίλους ότι οι Έλληνες, ομονοούντες, σέβονται την Ιστορία τους και ατενίζουν με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία το μέλλον.

Το σύνθημά μας είναι ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!!!


                                                                     Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

                                                                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.