Απ. Τζιτιζκώστας: Δεσμεύομαι να είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων (VIDEO)

Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας χαρακτήρισε την ορκωμοσία ως την κορυφαία στιγμή για μια νέα περιφερειακό συμβούλιο καθώς αποτελεί όπως είπε την υπογραφή ενός άρρηκτου συμβολαίου με τους πολίτες.

 

 

«Αναλαμβάνουμε τη δέσμευση ότι τα επόμενα χρόνια πρώτα και πάνω απ’ όλα βάζουμε τα συμφέροντα αυτού του τόπου, της γεωγραφικά μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας, τον 7 ενοτήτων και των 2 εκ. πολιτών. Προσωπικά θέλω να επαναλάβω σήμερα αυτό που είπα τη βραδιά των εκλογών, είναι απόλυτη και ξεκάθαρη δέσμευσή μου, να είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων» τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Όπως είπε στη συνείδηση των πολιτών η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια ως ο φορέας αποτελεσματικότητας και σταθερότητας που κράτησε όρθια τη Μακεδονία στα δύσκολα χρόνια, που στήριξε στην πράξη την κοινωνία. 

Αναφορικά με το πρόγραμμα για τη νέα πενταετία υπογράμμισε πως είναι έτοιμο, ολοκληρωμένο και κοστολογημένο και βασίζεται σε πέντε άξονες.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε «τα επόμενα χρόνια έχουμε πολλά να κάνουμε, σύμμαχός μας στις προκλήσεις είναι οι αξίες μας που έρχονται από παλιά, όμως δεν είναι ξεπερασμένες και φθαρμένες, είναι βαθιές και αναλλοίωτες. Προχωράμε με εργατικότητα, θάρρος, αφοσίωση και επιμονή.

Προσωπικός μου στόχος δεν είναι η ευημερία των αριθμών αλλά να ενώσουμε τους μακεδόνες κάτω από ένα κοινό όραμα, που δεν είναι άλλο από ένα μέλλον διαφορετικό με δυνατότητες, προοπτικές και ευκαιρίες για όλους, με ανθρώπους που θα νιώθουν σιγουριά, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Γιατί αξίζουμε και δικαιούμαστε το καλύτερο, γιατί όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».
 

πηγή thessnews.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *