ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ασημίνα Γκάγκα στο Νοσοκομείο Σερρών- “Θα ψάξουμε τι φταίει για τους πολλούς θανάτους”(video)

Το νοσοκομείο Σερρών επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του κεντρικού συμβουλίου υγείας και συντονίστρια διευθύντρια της 7ης πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία Ασημίνα Γκάγκα.

 

Η κα Γκάγκα συνομίλησε τόσο με τη διοίκηση του νοσοκομείου όσο και με τους γιατρούς προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμασι την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Σερρών αλλά και να δώσει τα φώτα της για κάποιες νέες φαρμακευτικές αγωγές και νέες πρακτικές αντιμετώπισης των ασθενών covid19 .

Η κυρία Γκάγκα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους αρχικούς θανάτους που σημειώθηκαν στις Σέρρες



Babis

Η πρόεδρος του κεντρικού συμβουλίου υγείας δεν παρέλειψε να δώσει το δικό της μήνυμα στους Σερραίους πολίτες συσταίνοντας τους να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα και να μην συγχρωτίζονται.

 

ΥγείαΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ασημίνα Γκάγκα στο Νοσοκομείο Σερρών- "Θα ψάξουμε τι φταίει για...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Χημική ουσία στα πλαστικά συνδέεται με εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους από καρδιοπάθεια

Τα ευρήματα νέας, παγκόσμιας ανάλυσης. Τι ποσοστό της καρδιαγγειακής...

Ο εμβολιασμός παιδιών έχει αποσοβήσει σε ετήσια βάση 289.000 κρούσματα, 266 θανάτους και την απώλεια 7.470 ετών ζωής

Στην ανεκτίμητη αξία των εμβολίων αναφέρεται ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών...

Ποια συμπτώματα προειδοποιούν ότι χρειαζόμαστε ένα check up;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η υγεία μας είναι πολύτιμη. Πόσο...

Ξηροφθαλμία: Η lifestyle επιδημία που πλήττει κατά συρροή τους νέους – Τι μπορείτε να κάνετε

Οι ερευνητές ζητούν να δίνονται περισσότερες συμβουλές στους νέους...

Τελευταία Νέα