Κατά του εκπαιδευτικού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.
Τα στοιχεία από τη δικογραφία δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο ο 44χρονος φυσικομαθηματικός πλησίασε τη μαθήτριά του, πώς για αρκετούς μήνες φερόταν σαν πατέρας της, μέχρι τη στιγμή που κέρδισε την εμπιστοσύνη της και αντικατέστησε την πατρική φιγούρα με αυτή του παιδόφιλου εραστή.
Το παιδάκι με τη βοήθεια που του προσέφεραν οι ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια όλο το σκηνικό που έζησε τον τελευταίο χρόνο και ήδη παρακολουθείται από ειδικούς, σε μια προσπάθεια σύντομα η άρρωστη εμπειρία που έζησε να σβήσει από το μυαλό και την ψυχή της.
Από την άλλη ο καθηγητής, ψυχρός και ανέκφραστος, δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς.
Πηγή thestival.gr
Κατά του εκπαιδευτικού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Τα στοιχεία από τη δικογραφία δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο ο ... Περισσότερα
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
Advertisement
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Tags: Ηλιούπολη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Drones, anti-drones και όπλα τεχνητής νοημοσύνης «κλέβουν» την παράσταση στη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη που θα είναι φέτος παρέλαση καινοτομίας











