Σε ειδική τελετή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, “πήρε” το πτυχίο της η 23χρονη Κέλλυ Πορφυρίδου, μία εκ των πενήντα επτά νέων που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα ... Περισσότερα

ΑΠΘ: “Πήρε” το πτυχίο η Κέλλη Πορφυρίδου που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Σε ειδική τελετή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, “πήρε” το πτυχίο της η 23χρονη Κέλλυ Πορφυρίδου, μία εκ των πενήντα επτά νέων που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Advertisement
 

Το πτυχίο της παρέλαβαν οι γονείς της, οι οποίοι είχαν κληθεί και πάλι από το πανεπιστήμιο τον περασμένο Νοέμβριο αλλά τότε, λόγω γραφειοκρατίας, δεν κατέστη δυνατό να το πάρουν.

Στην τελετή συγκλόνισαν τα λόγια της μητέρας της που είπε για το παιδί της, το οποίο δεν είναι πια στη ζωή: “Την αποκαλούσα τη φασαρία του σπιτιού μας, τώρα με πνίγει η σιωπή”.

Advertisement
MEGA

πηγή ΕΡΤ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ