Η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα συνεχίζει το έργο της και τους εξορκισμούς είπε ο επικεφαλής Χαράλαμπος Τσακωνίδης. Ο ίδιος, αφού αφέθηκε ελεύθερος με τη ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα συνεχίζει το έργο της και τους εξορκισμούς είπε ο επικεφαλής Χαράλαμπος Τσακωνίδης.

Advertisement
 

Ο ίδιος, αφού αφέθηκε ελεύθερος με τη δίκη να πηγαίνει για τον Νοέμβριο, μίλησε στο LIVE NEWS και τόνισε ότι η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει κανονικά το έργο της.

Σας άφησαν για να γίνει τον Νοέμβριο η δίκη;

-Ναι. Όπως το είπαν στις ειδήσεις. Λυπάμαι πολύ που δεν δείξατε τίποτα από όλα αυτά που συζητήσαμε. Το μόνο πράγμα που σας ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και οι δωρεές, άρα δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σας.

Τώρα με όλα αυτά που γίνανε;

-Δεν χρειάζεται να περάσετε (σ.σ. μήνυμα). Ξέρετε εσείς τι θα περάσετε πολύ καλά. Θα συνεχίσει κανονικά η «εκκλησία», δεν μπορεί να σταματήσει για κανέναν λόγο.

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία στο Live News
Μια ακόμη συγκλονιστική καταγγελία φέρνει στο φως το LIVE NEWS. Γυναίκα εξιστορεί πως βρέθηκε να συμμετέχει σε τελετή της αίρεσης, καθώς, την είχαν διαβεβαιώσει πως εξειδικευμένος γιατρός θα θεραπεύσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

«Μου είπαν ψέματα ότι έχουν γιατρό και βλέπω μια κοπέλα έρχεται, λέω: ‘αυτή είναι η γιατρός;’ και με σκουντάει η μάνα του Χάρη. Mου λέει: ‘αυτή είναι αρραβωνιαστικιά του Χάρη, είναι νοσοκόμα’. Μόνη της τα έλεγε η γυναίκα. Μου λέει ‘τα παραλένε, τι γιατρός;’. Την πάτησε (την γνωμάτευση γιατρού) αυτή στο ίντερνετ για να δει τι είναι. Αφού δεν ήξερε, της λέω: ‘τι μου κάνεις τώρα την γιατρίνα;’. Και με πήρανε με κακό μάτι από εκείνη τη στιγμή», αναφέρει η καταγγελία.

Advertisement
Babis

Αποκαλυπτική είναι η περιγραφή της και για τον δίσκο που είδε να περιφέρεται στην αίθουσα και να γεμίζει με υπέρογκα χρηματικά ποσά από πιστούς που τα άφηναν με την ελπίδα να θεραπευτούν.

«Περνάει αυτό το καλαθάκι για την εισφορά, εγώ θεώρησα, λέω: ‘δε βαριέσαι’ και έβαλα ένα 50άρι. Έδωσα 50 ευρώ, γιατί λέω έκανα τόσο ταξίδι, δεν βαριέσαι», ανέφερε η καταγγέλλουσα και συμπλήρωσε πως άλλοι βάζουν παραπάνω χρήματα: «Μπορεί και χιλιάρικα. Ο άλλος όταν ελπίζει και έχει δει ένα σωρό βίντεο και έχει καρκίνο και ελπίζει ότι θα θεραπευτεί, δεν τον ενδιαφέρουν εκείνη την ώρα τα λεφτά».

Advertisement

Σύμφωνα με την ίδια, η «επιχείρηση» είναι καλά στημένη, αφού τα μέλη της «εκκλησίας των εθνών» εκμεταλλεύονται «και τους Φιλιππησίους».

«Τους πάνε με ένα βανάκι, παίρνουν 50 ευρώ το άτομο και το εισιτήριο για να επισκεφτείς είναι 3 ευρώ. Έχουν κάνει και κονέ με ταβέρνες».

Δεν άλλαξαν ούτε τις καρέκλες
Τα πάντα στον χώρο θυμίζουν το πρώην νυχτερινό κέντρο. Μικρόφωνα, μουσικά όργανα, neon φώτα ακόμα και οι παλιές καρέκλες του πρώην μπουζουξίδικου παραμένουν στις θέσεις τους.

Οι εξορκισμοί στους οποίους επιδίδεται ο Χάρης Τσακωνίδης περιλαμβάνουν κραυγές που συνοδεύονται από σπασμωδικές κινήσεις. Δαιμονισμένοι που μετά βίας διαχειρίζονται τον θυμό τους, παρότι είναι κυριευμένοι από… δαίμονες.

Το πλέον σοκαριστικό είναι πως τέτοιες άγριες τελετές εκτυλίσσονται ενίοτε μπροστά και στα μάτια μικρών παιδιών, που σοκαρισμένα ξεσπούν σε κλάματα.

Πηγή: newsit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

03/10/25 7:35 μμ

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Χατζηβασιλείου από τη Βαρκελώνη για το μεταναστευτικό: Είναι ζήτημα ασφαλείας - Χρειάζεται ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο

03/10/25 7:24 μμ

Χατζηβασιλείου από τη Βαρκελώνη για το μεταναστευτικό: Είναι ζήτημα ασφαλείας – Χρειάζεται ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο

Σημαντική μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση με τη στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

03/10/25 7:19 μμ

Σημαντική μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση με τη στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Γιώργος Κώτσηρας: Οικοδομούμε ένα φορολογικό πλαίσιο δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος του συνόλου των πολιτών

03/10/25 7:06 μμ

Γιώργος Κώτσηρας: Οικοδομούμε ένα φορολογικό πλαίσιο δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος του συνόλου των πολιτών

Χατζηβασιλείου: Πού πήγαν οι πολιτικές δυνάμεις που έλεγαν ότι η Ελλάδα απέτυχε στη διαπραγμάτευση για το SAFE και τη συμμετοχή της Τουρκίας;

03/10/25 7:03 μμ

Χατζηβασιλείου: Πού πήγαν οι πολιτικές δυνάμεις που έλεγαν ότι η Ελλάδα απέτυχε στη διαπραγμάτευση για το SAFE και τη συμμετοχή της Τουρκίας;

Η ΔΕΗ συνεχίζει δυναμικά για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με την Euroleague Basketball, ως Εθνικός Χορηγός Ενέργειας μέχρι το 2027, στηρίζοντας ενεργά τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις EuroLeague και BKT EuroCup στην Ελλάδα. Η φετινή αγωνιστική σεζόν αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς το Final Four της EuroLeague 2026 επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 19 χρόνια, επιβεβαιώνοντας τον κομβικό ρόλο της χώρας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δυναμική προβολή και πρωτοβουλίες βιωσιμότητας Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η ΔΕΗ θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στους αγώνες των ελληνικών ομάδων της Euroleague και του EuroCup, εντός γηπέδου αλλά και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Επιπλέον, η συνεργασία αξιοποιεί το εκτεταμένο ψηφιακό οικοσύστημα της Euroleague Basketball, προσφέροντας στη ΔΕΗ μοναδικές ευκαιρίες προβολής και αλληλεπίδρασης μέσω πολλαπλών ψηφιακών πλατφορμών. Με την έναρξη της νέας σεζόν στις 30 Σεπτεμβρίου, η ΔΕΗ παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια με το μήνυμα: «ΔΕΗ PowerUp The Game: Η χαρά του παιχνιδιού θέλει ενέργεια. Τη δική μας», αναδεικνύοντας τη δύναμη της ενέργειας να ενώνει φιλάθλους και ομάδες, αλλά και να απογειώνει την εμπειρία του μπάσκετ. Παράλληλα, η συνεργασία της ΔΕΗ με την Euroleague επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος ΔΕΗ ενισχύει τη δέσμευσή του στο μπάσκετ, στηρίζοντας ενεργά το άθλημα σε όλες του τις μορφές, από τις κορυφαίες διοργανώσεις της Euroleague έως το 3x3 μπάσκετ, αναδεικνύοντας αξίες όπως η ομαδικότητα, το πάθος και το ευ αγωνίζεσθαι.

03/10/25 6:51 μμ

ΔΕΗ και Euroleague συνεχίζουν τη συνεργασία τους για 2η χρονιά

Στα ΑΕΙ η διευκρινιστική εγκύκλιος με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας διαγραφής φοιτητών

03/10/25 7:00 μμ

Στα ΑΕΙ η διευκρινιστική εγκύκλιος με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας διαγραφής φοιτητών

Βασίλης Μπισμπίκης: Πήγε με τσουρέκι στη γειτόνισσα που της χτύπησε τη μάντρα και της ζήτησε συγγνώμη

03/10/25 6:47 μμ

Βασίλης Μπισμπίκης: Πήγε με τσουρέκι στη γειτόνισσα που της χτύπησε τη μάντρα και της ζήτησε συγγνώμη

Είκοσι πέντε σταθμοί απολύμανσης λειτουργούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αποτροπή εξάπλωσης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

03/10/25 6:56 μμ

Είκοσι πέντε σταθμοί απολύμανσης λειτουργούν στην ΠKM για την αποτροπή εξάπλωσης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Ο Τζόκοβιτς επέστρεψε με νίκη μετά από απουσία ενός μήνα

03/10/25 6:53 μμ

Ο Τζόκοβιτς επέστρεψε με νίκη μετά από απουσία ενός μήνα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μυλωνάκης οδηγείται στην Εξεταστική όχι από επιλογή, αλλά επειδή δεν έχει άλλη διέξοδο

03/10/25 6:39 μμ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μυλωνάκης οδηγείται στην Εξεταστική όχι από επιλογή, αλλά επειδή δεν έχει άλλη διέξοδο

Βρετανία: Η νέα αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας

03/10/25 6:38 μμ

Βρετανία: Η νέα αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας