Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
23.5 C
Serres

Αρχίζει η δίκη για τα στημένα -Ποιοι κάθονται στο «σκαμνί»

Έπειτα από επτά χρόνια αρχίζει η πολύκροτη δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Στο εδώλιο του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν το πρωί της Παρασκευής (27/9) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης κι άλλοι 27, πρώην στελέχη της ΕΠΟ, πρώην διαιτητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και προπονητές.

 

Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στο σκαμνί με την κατηγορία της κακουργηματικής αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων και της πλημμεληματικής σύστασης συμμορίας, θα βρίσκονται ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, τα πρώην στελέχη της Ομοσπονδίας, Θόδωρος Κουρίδης, Αρης Σταθόπουλος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Προύντζος, οι πρώην αρχιδιαιτητές Γιώργος Δούρος και Θανάσης Μπριάκος, όπως επίσης και οι πρώην διαιτητές Κώστας Ιωαννίδης, Γιάννης Κάμπαξης, Απόστολος Αμπάρκιολης, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Θανάσης Γιάχος, Ηλίας Σπάθας αλλά και ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες. Ολοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή στο σκάνδαλο και δηλώνουν αθώοι.

 




Babis

Με βάση το κατηγορητήριο, υπάρχουν ενδείξεις χειραγώγησης 16 αγώνων στο διάστημα 2012-2015. Μάλιστα, μεταξύ των εν λόγω αναμετρήσεων βρίσκονται και δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με αντιπάλους τον Ατρόμητο και τη Βέροια.

Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 9.00 το πρωί και είναι νούμερο «1» στο πινάκιο. Κάτι που σημαίνει πως, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο αίτημα αναβολής, θα αρχίσει κανονικά με πρώτο μάρτυρα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

 

πηγή aftodioikisi.gr

ΑθλητικάΑρχίζει η δίκη για τα στημένα -Ποιοι κάθονται στο «σκαμνί»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου στις Σέρρες

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών έχει αναλάβει τη διεξαγωγή...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: EXTREME TRACKDAYS | 2-3-4 Μαΐου 2025

Η διοργάνωση EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει με χαρά την πρώτη...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών | 24–27 Απριλίου 2025: Τέσσερις Ημέρες Απόλυτης Οδηγικής Δράσης

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, ο μεγαλύτερος και πλέον σύγχρονος χώρος...

Λύγισε στο Βόλο ο Πανσερραϊκός: 3-0

Με το τρίτο σερί τρίποντό του, αυτή τη φορά...

Τελευταία Νέα