Άριελ Κωνσταντινίδη: Εγώ προκάλεσα την εγκυμοσύνη, δεν φοβήθηκα την ηλικία

Μέσα στους επόμενους μήνες, η Άριελ Κωνσταντινίδη πρόκειται να φέρει στη ζωή το τρίτο της παιδί. Η 53χρονη ηθοποιός έχει ήδη δύο γιους και μέσα από συνεντεύξεις της έκανε γνωστό το προηγούμενο διάστημα, πως αποφάσισε να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί μόνη της.

Την Πέμπτη 1η Μαΐου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τόνισε πως προκάλεσε την εγκυμοσύνη της χωρίς κανένα άγχος για την ηλικία της.

Στη συνέχεια των δηλώσεών της, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως ήθελε εδώ και χρόνια να μεγαλώσει την οικογένειά της. Μάλιστα, τόνισε ότι μετά την απόκτηση των δίδυμων γιων της, δεν τη φοβίζει τίποτα: «Ήθελα να είμαι μία χαρούμενη μαμά. Όλο μου φαίνεται αφρός. Όταν έχεις περάσει τα δίδυμα, το ένα δεν μου φαίνεται κάτι. Μπήκε η καρδιά μου στη θέση της. Έγινε αυτό που ήθελα χρόνια. Είχε να κάνει με το πώς συνδεόμουν με τη μαμά μου και έπρεπε να αποκατασταθεί αυτό και έπρεπε να γίνει μία πορεία και να φέρω αυτό το παιδί».

Μετά τη δημόσια εμφάνιση της Άριελ Κωνσταντινίδη στις 7 Απριλίου, από την οποία έγινε γνωστό ότι είναι έγκυος, η ηθοποιός μίλησε λίγες ημέρες αργότερα στην εκπομπή «Στούντιο 4», για την επιλογή να αποκτήσει μόνη της ένα τρίτο παιδί. Όπως είχε πει: «Άργησα οκτώ χρόνια, γιατί έπρεπε να βρω την αλήθεια, γιατί το θέλω, τι μου προσφέρει εμένα αυτό. Πήγε η καρδιά μου στη θέση της. Κατάλαβα ότι θέλω κι άλλα παιδιά. Όλα αυτά τα μυθιστορηματικά ότι πρέπει να έχω έναν άντρα, ένα πλαίσιο… Είχα πολλούς έρωτας, πάντα οι άντρες με ήθελαν και ήθελαν ένα παιδί. Κατάλαβα ότι αυτό είναι το δέσιμο που λέμε, αλλά γιατί το παιδάκι να το τραβήξει αυτό; Γιατί να γεννηθεί με το βάρος ότι ο μπαμπάς και η μαμά πρέπει να είναι χαρούμενοι και μαζί».



Babis

LifeStyleΆριελ Κωνσταντινίδη: Εγώ προκάλεσα την εγκυμοσύνη, δεν φοβήθηκα την ηλικία

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

O Giorgio Armani γιορτάζει 20 χρόνια υψηλής ραπτικής με έκθεση στο Μιλάνο

Aναδρομική έκθεση στο Armani/Silos στο Μιλάνο διοργανώνεται με αφορμή...

Μάιος: 10 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα

Ο Μάιος φέρνει μαζί του ζωηρά άνθη, ηλιόλουστες μέρες...

Έφη Σαρρή: Σε έναν άντρα κοιτάω πρώτα τα δόντια του, σαν τα άλογα

Η Έφη Σαρρή μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό ΣουΣου» και...

Μιμή Ντενίση: Στο χώρο μας συναντάω πολλούς χαζούς

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Μιμή Ντενίση. Η...

Τελευταία Νέα