Ούτε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος αποκλείει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας των Ι.Χ. το Σαββατοκύριακο

 

 

«Θα ήταν λάθος να έχουμε ένα πισωγύρισμα και να γίνουν άσκοποι συγχρωτισμοί διαφορετικών ομάδων σε χωριά, αυλές και σπίτια, φίλων ακόμα και στην Αττική το Πάσχα» δηλώνει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Η κ. Πελώνη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και την Κυριακή του Πάσχα προκειμένου να τηρηθούν τα περιοριστικά μέτρα ώστε να ανασχεθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

«Θα το δούμε, θα το εξετάσουμε. Θα κάνουμε ότι χρειαστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι 100,3.

Ερωτηθείσα τέλος για την σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων απάντησε ότι η πρώτη μεγάλη αποτίμηση της κατάστασης θα γίνει στο τέλος Απριλίου.


«Από ‘κει και πέρα, οι ειδικοί θα αποφανθούν πότε θα ξεκινήσουμε, από τι θα ξεκινήσουμε και αν θα ξεκινήσουμε» ήταν τα λόγια της.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.