Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας. Όλα δείχνουν πως το κοριτσάκι, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί για 48 ώρες, έπεσε θύμα των ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας. Όλα δείχνουν πως το κοριτσάκι, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί για 48 ώρες, έπεσε θύμα των ορέξεων της 33χρονης, η οποία φέρεται να έχει ομολογήσει τις εγκληματικές της πράξεις.

 

Σημειώνεται πως η γυναίκα, που συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορείται και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία, η κοκκινομάλλα γυναίκα βρήκε ευκαιρία το γεγονός ότι γνώριζε ήδη την Μαρκέλλα προκειμένου να την παγιδεύσει.

Σύμφωνα με το “Φως στο Τούνελ”, της Αγγελικής Νικολούλη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανατρίχιασαν με την ομολογία της 33χρονης, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κατηγορούμενη παραδέχτηκε ότι γνώριζε το κορίτσι, καθώς ήταν παλιά γειτόνισσα της μητέρας του στην Τούμπα, μέχρι που έφυγε και μετακόμισε μόνη της στην Καλαμαριά, ενώ το δικό της παιδί έμενε με τον πατέρα του σε άλλη πόλη, αφού βρίσκονταν σε διάσταση.

 

Οι ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις και οι ανατριχιαστικές πράξεις

Στους αστυνομικούς παραδέχτηκε ότι είχε ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις και πως βρήκε την ευκαιρία με την 10χρονη που την γνώριζε, την πλησίασε και της είπε ότι επειδή δεν μπορούσε η μητέρα της να την πάρει από το σχολείο θα την πήγαινε εκείνη στο σπίτι. Το κοριτσάκι που γνώριζε την συγκεκριμένη κοκκινομάλλα γυναίκα δεν δίστασε να την εμπιστευτεί και την ακολούθησε.

Ωστόσο, η 33χρονη βρήκε ευκαιρία να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της και μετέφερε το παιδί στο δικό της σπίτι, στην Καλαμαριά. Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έφτιαξε ένα ρόφημα που περιείχε βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και το έδωσε στη μαθήτρια να το πιει.

Μόλις προκάλεσε καταστολή στην μικρή, την ξάπλωσε και άρχισε να την θωπεύει…

Πιέστηκε από τη δημοσιότητα

Φαίνεται πως η 33χρονη πιέστηκε από τη δημοσιότητα που προκάλεσε η υπόθεση της αρπαγής της μαθήτριας, την μετέφερε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή που την άφησε και στη συνέχεια την οδήγησε πεζή μέχρι το σημείο που ήταν το πρατήριο καυσίμων. Σημειώνεται πως υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει εκεί τις κινήσεις της.

 

Προσπάθησε να ξεφορτωθεί ενοχοποιητικά στοιχεία

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακολούθως η 33χρονη πέταξε το κινητό της τηλέφωνο και προμηθεύτηκε νέο με νέα κάρτα. Τα στοιχεία αυτά τα εντόπισαν οι Αρχές σύντομα και την είχαν επίσης καταγεγραμμένη σε βιντεοληπτικό υλικό. Παρήγγειλε ταξί και πήγε στην Παραλία Κατερίνης, όπου έμεινε σε ένα σπίτι που νοίκιασε με εφαρμογή βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.

Advertisement
Family Kitchen

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της, λαμβάνοντας σχετική πληροφορία από μάρτυρα. Εντόπισαν τον οδηγό ταξί από τον οποίο πήραν κατάθεση και τους επιβεβαίωσε ότι μετέφερε τη γυναίκα στην Παραλία Κατερίνης. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την εντόπισαν και την έθεσαν υπό παρακολούθηση. Η 33χρονη είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις Αρχές και φορούσε συνεχώς μία μπαντάνα.

Όταν οι αστυνομικοί αποφάσισαν να την ακινητοποιήσουν και να την προσαγάγουν, εκείνη είχε προλάβει να σπάσει τον φορητό της ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οι αστυνομικοί της τα απέσπασαν πριν τα πετάξει σε κάδο σκουπιδιών.

Οι Αρχές προσπαθούν να ανασύρουν στοιχεία από τον διαλυμένο υπολογιστή της όμως φαίνεται πως έχει προκαλέσει φθορά και στον σκληρό δίσκο και αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την προσπάθειά τους. Είναι αρκετά πεπεισμένοι όμως ότι ενδεχομένως είχε αρχεία που την “καίνε”, όπως τυχόν καταγεγραμμένο βιντεοληπτικό ή φωτογραφικό υλικό από τις ειδεχθείς πράξεις της έναντι της ανήλικης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Φέρεται να έδρασε μόνη της

Η ίδια δεν εμπλέκει τυχόν άλλο άτομο στις ενέργειές της και οι Αρχές έχουν πειστεί ότι όντως έδρασε από μόνη της, εκμεταλλευόμενη πάντα την γνωριμία με την οικογένεια και το γεγονός ότι το παιδί εύκολα θα την εμπιστευόταν και θα την ακολουθούσε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν αν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι υπεύθυνη και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες σε βάρος παιδιών και οδηγείται στον Εισαγγελέα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, για τον νόμο περί ναρκωτικών και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Πηγή: anikolouli.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ν. Ανδρουλάκης: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα της πολιτικής αλλαγής, ανταποκρινόμενοι στο κοινωνικό αίτημα

17/03/26 3:11 μμ

Ν. Ανδρουλάκης: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα της πολιτικής αλλαγής, ανταποκρινόμενοι στο κοινωνικό αίτημα

Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα εξελίσσεται σε έναν «νηφάλιο παίκτη» στη Μέση Ανατολή

17/03/26 2:56 μμ

Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα εξελίσσεται σε έναν «νηφάλιο παίκτη» στη Μέση Ανατολή

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν θα εμπλακεί στρατιωτικά στη Μ. Ανατολή αλλά πρέπει να εστιάσει στις οικονομικές συνέπειες της κρίσης

17/03/26 2:53 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν θα εμπλακεί στρατιωτικά στη Μ. Ανατολή αλλά πρέπει να εστιάσει στις οικονομικές συνέπειες της κρίσης

Με 139 εκδηλώσεις, τεχνητή νοημοσύνη και καινοτομία επιστρέφει το 34ο Money Show (20-22/3)

17/03/26 2:50 μμ

Με 139 εκδηλώσεις, τεχνητή νοημοσύνη και καινοτομία επιστρέφει το 34ο Money Show (20-22/3)

Λέσβος και Καλαμπάκα: Τι ενώνει ένα νησί του Αιγαίου με τα Μετέωρα

17/03/26 1:09 μμ

Λέσβος και Καλαμπάκα: Τι ενώνει ένα νησί του Αιγαίου με τα Μετέωρα

Επίθεση Πακιστάν στο Αφγανιστάν: Περισσότεροι από 400 οι νεκροί στο νοσοκομείο της Καμπούλ

17/03/26 1:07 μμ

Επίθεση Πακιστάν στο Αφγανιστάν: Περισσότεροι από 400 οι νεκροί στο νοσοκομείο της Καμπούλ

Ο καρκίνος του μαστού σε άνοδο παγκοσμίως - Ανάγκη για αποτελεσματικές παρεμβάσεις

17/03/26 1:06 μμ

Ο καρκίνος του μαστού σε άνοδο παγκοσμίως – Ανάγκη για αποτελεσματικές παρεμβάσεις

ΟΗΕ: Εκτοπίστηκαν πάνω από 36.000 Παλαιστίνιοι από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη σε διάστημα ενός έτους

17/03/26 1:05 μμ

ΟΗΕ: Εκτοπίστηκαν πάνω από 36.000 Παλαιστίνιοι από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη σε διάστημα ενός έτους

«ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ» - Ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Εμμανουήλ Παπά

17/03/26 12:26 μμ

«ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ» – Ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Εμμανουήλ Παπά

Το «κοινωνικό πρόσωπο» του ΟΑΚΑ: Μία ξεχωριστή επίσκεψη στο Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα με επίκεντρο τα παιδιά

17/03/26 12:29 μμ

Το «κοινωνικό πρόσωπο» του ΟΑΚΑ: Μία ξεχωριστή επίσκεψη στο Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα με επίκεντρο τα παιδιά

Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: Ο Αλί Λαριτζανί είναι νεκρός

17/03/26 12:14 μμ

Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: Ο Αλί Λαριτζανί είναι νεκρός

Σέρρες: Εκδήλωση για την Ημέρα Γαλλοφωνίας με θέμα τα γαλλόφωνα κόμικς

17/03/26 12:09 μμ

Σέρρες: Εκδήλωση για την Ημέρα Γαλλοφωνίας με θέμα τα γαλλόφωνα κόμικς