Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
23.7 C
Serres

Ασημένιο μετάλλιο για τον Πετρούνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε την δεύτερη θέση στους κρίκους στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο!

 

Το πρόγραμμα του κορυφαίου γυμναστή ήταν σαφέστατα καλύτερο σε σχέση με εκείνο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγάρδης, όμως και πάλι η έξοδος του δεν ήταν καλή καθώς έκανε ένα βήμα, γεγονός που του στοίχισε στη βαθμολογία και δεν πήρε το χρυσό.

 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 14.866. Βέβαια, παρά την κακή του έξοδο τα πήγε καλύτερα από ότι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Κινέζος Λιου με 15.133 κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας τον Λευτέρη Πετρούνια στη δεύτερη θέση.

Πλέον, ο Λευτέρης Πετρούνιας για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Τόκιο πρέπει σίγουρα να επικρατήσει στους επόμενους τρεις αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλου ((Φεβρουάριος 2020: Μελβούρνη, Μάρτιος 2020: Μπακού και Ντόχα).

Η τελική κατάταξη

Γιανγκ Λιου (Κίνα) 15.133

Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 14.866




Babis

Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία) 14.833

Χάο Γιου (Κίνα) 14.833

Βαχαν Νταβτιάν (Αρμενία) 14.825

Κόρτνεϊ Τάλοχ (Μ. Βρετανία) 14.666

Ιγκόρ Ραντιβίλοβ (Ουκρανία) 14.366

Τακούγια Ναγκάνο (Ιαπωνία) 13.733

ΑθλητικάΑσημένιο μετάλλιο για τον Πετρούνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πέμπτη θέση ο Άρης μετά το 1-1 στην Κρήτη

Χάρη στο γκολ του Ντάριο Σπίκιτς λίγο πριν το...

«Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε» η Μπαρτσελόνα

Τα… χρειάστηκε για 53 λεπτά η Μπαρτσελόνα, ωστόσο, «πάτησε...

Η Τζένγκο πρώτη και στη Σαγκάη με 64,90 μ

Η Ελίνα Τζένγκο έκανε το 2X2 στα Diamond League...

Δεύτερος με 6,01μ. ο Καραλής στη Σαγκάη

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο επί...

Τελευταία Νέα