Αθανάσιος Μαλλιαράς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απ.Τζιτζικώστα- “Δύναμή μου, η εμπιστοσύνη σας”

400
Αθανάσιος Μαλλιαράς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απ.Τζιτζικώστα
Αθανάσιος Μαλλιαράς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απ.Τζιτζικώστα

Καλεσμένος στο Επιλογές και στην εκπομπή Κάθε Μεσημέρι με την Ελένη Μωραΐτη βρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κος Αθανάσιος Μαλλιαράς. Ο κος Μαλλιαράς είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απ.Τζιτζικώστα

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook, αναφέρει

“Εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος το 2019, μετά την πρόσκληση του Απόστολου Τζιτζικώστα να γίνω μέρος αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Είναι μεγάλη μου τιμή που χαίρω της απόλυτης εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη μας, ο οποίος με αξιοποίησε στις θέσεις του Εντεταλμένου Συμβούλου Αγροτικής Οικονομίας, του εκπροσώπου της ΠΚΜ στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, και του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΚΜ.
Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, θέση ευθύνης και προσφοράς την οποία κατέχω τα τελευταία δύο χρόνια, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω σε βάθος τα προβλήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες μας τόσο από τις τελευταίες οικονομικές κρίσεις όσο και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας λόγω της γειτνίασης με την Βουλγαρία, μένοντας δίπλα και ακούγοντας πάντα τους ίδιους τους επιχειρηματίες.
Μέσα από τις θέσεις αυτές που λειτουργούν συμπληρωματικά η μία προς την άλλη, απέκτησα την πείρα και τη γνώση που χρειάζεται για να αντιμετωπίσω κάθε δυσκολία που θα προκύψει και να αναζητώ χρήσιμες και εποικοδομητικές λύσεις. Με εφόδιο την πολύτιμη αυτή εμπειρία, νιώθω έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα, θέτοντας εκ νέου υποψηφιότητα και ζητώντας τη στήριξή σας για να διεκδικήσουμε μαζί την ανάπτυξη που αξίζει ο τόπος μας.”


Δείτε τι είπε ο κος Μαλλιαράς στο Επιλογές