Δίνοντας  προτεραιότητα μεταξύ άλλων  στα Ιαματικά λουτρά θερμών ο  εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας  Αθανάσιος  Μασλαρινός μιλά για την επικείμενη σύμβαση μίσθωσης η οποία αναμένεται , για την περιοχή, αλλά ... Περισσότερα

Αθανάσιος Μασλαρινός: Η Σύμβαση για τα Ιαματικά Λουτρά συνιστά μια μεγάλη νίκη για τον τόπο μας- Video

Epiloges Press

Epiloges Press

Δίνοντας  προτεραιότητα μεταξύ άλλων  στα Ιαματικά λουτρά θερμών ο  εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας  Αθανάσιος  Μασλαρινός μιλά για την επικείμενη σύμβαση μίσθωσης η οποία αναμένεται , για την περιοχή, αλλά και μια αξιόλογη αναπτυξιακή προοπτική.

  Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: ότι «Η υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης των Ιαματικών Λουτρών της κοινότητας Θερμών για 25 έτη με πολύ χαμηλό μίσθωμα, αποτελεί απόφαση – σταθμό για τον Δήμο Βισαλτίας. Ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων, βρήκε επιτέλους δικαίωση. Αποτελεί, ξεκάθαρα, μία μεγάλη νίκη για τον τόπο μας.

Και παρά το ότι η σύμβαση εγκρίθηκε ως προς τη νομιμότητά της από την αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, αυτή τη στιγμή ένα καθαρά τεχνικό – διοικητικό θέμα καθυστερεί την εφαρμογή της. Ως Δήμος έχουμε κάνει ένσταση και είναι θέμα χρόνου να αρθεί αυτό το εμπόδιο. Αντί λοιπόν, να αναγνωριστεί από όλους η επιτυχία αυτή, εδώ ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό: Η αντιπολίτευση αντί να μάς στηρίξει, στην πραγματικότητα τρίβει τα χέρια της, γιατί θεωρεί ότι αυτό μάς πλήττει προεκλογικά.

Επειδή όμως έχω μάθει να μιλάω με αλήθειες, σας θυμίζω ότι όταν έγινε η κατάρτιση της σύμβασης, και παρά το ότι η κα Πλιάκου είχε προσκληθεί να συμμετάσχει, εκείνη προτίμησε να παραβρεθεί σε εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής. Και όταν στη συνέχεια η σύμβαση τέθηκε σε ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο, η παράταξη της κας Πλιάκου εμφανίστηκε διχασμένη, υιοθετώντας τρεις (3) διαφορετικές θέσεις: Όχι, Λευκό, Ναι.

Και έρχεται τώρα, στο  προεκλογικό της πρόγραμμα, να μας πει για την αξιοποίηση των Ιαματικών Λουτρών. Πώς θα γίνει αυτό; Αφού δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι από τα τρία θέλουν: Ναι, Όχι ή Λευκό;  Συνιστά μέγιστη υποκρισία η αντιπολίτευση να μην έχει υποστηρίξει τη σύμβαση και μετά να λέει ότι θα αξιοποιήσει τα Ιαματικά λουτρά. Δυστυχώς, η στάση της αντιπολίτευσης είναι επιζήμια για τον τόπο.»

Ο κ. Μασλαρινός  συνεχίζει λέγοντας: «Από την αρχή της θητείας μας, βασική προτεραιότητά μας ήταν να αναδείξουμε τις δυνάμεις του τόπου μας και να αξιοποιήσουμε το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Τα Ιαματικά Λουτρά, στις περιοχές όπου υπάρχουν, αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Από την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή αναλαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες για να ανοίξουμε τον τόπο μας στον κόσμο, να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, εισόδημα και δουλειές. Αν θέλουμε να κρατήσουμε τους νέους και τις νέες μας στα χωριά μας και να μην ερημώσουν, τότε η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη αποτελεί το μέλλον. Η σύμβαση των Ιαματικών Λουτρών αντιπροσωπεύει μία μεγάλη ευκαιρία για τον τόπο μας: σύγχρονες υποδομές για την ευρύτερη περιοχή, δουλειές για τους κατοίκους και εισόδημα για τα νοικοκυριά» 

Advertisement
Babis

Τέλος  απευθυνόμενος στους δημότες της Βισαλτίας  αναφέρει:   «Την τετραετία 2019 – 2023 πετύχαμε πολλά για τη Νιγρίτα, τη Βισαλτία, τον Τράγιλο και τον Αχινό. Ο Δήμος Βισαλτίας βρίσκεται σε μία σταθερά ανοδική πορεία ανάπτυξης. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε μικροπολιτικά συμφέροντα, να μας γυρίσουν πίσω στο παρελθόν Διαθέτουμε σχέδιο, έμπειρους ανθρώπους και την πολιτική βούληση να πάμε τον τόπο μας μπροστά. ΕΝΩΜΕΝΟΙ, συνεχίζουμε!»


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Μαρτίου

15/03/26 11:21 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Μαρτίου

Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

15/03/26 11:17 μμ

Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

Χρυσά Βατόμουρα: Το «War of the Worlds» στην κορυφή των χειρότερων ταινιών της χρονιάς

15/03/26 11:09 μμ

Χρυσά Βατόμουρα: Το «War of the Worlds» στην κορυφή των χειρότερων ταινιών της χρονιάς

Η ΑΕΚ άφησε βαθμούς στο Περιστέρι

15/03/26 11:08 μμ

Η ΑΕΚ άφησε βαθμούς στο Περιστέρι

«Σπάμε τη σιωπή και μιλάμε για την ψυχική υγεία» – Κατάμεστο το Ξενία Βόλου στην εκδήλωση γνωριμίας του ΣΟΦΨΥ Μαγνησίας

15/03/26 11:08 μμ

«Σπάμε τη σιωπή και μιλάμε για την ψυχική υγεία» – Κατάμεστο το Ξενία Βόλου στην εκδήλωση γνωριμίας του ΣΟΦΨΥ Μαγνησίας

Που τοποθετήθηκαν οι νέες AI κάμερες της Τροχαίας;

15/03/26 11:06 μμ

Που τοποθετήθηκαν οι νέες AI κάμερες της Τροχαίας;

Περισσότεροι από 3.000 νεκροί, στην πλειοψηφία τους άμαχοι, σε ισραηλοαμερικανικές επιθέσεις στο Ιράν

15/03/26 9:09 μμ

Περισσότεροι από 3.000 νεκροί, στην πλειοψηφία τους άμαχοι, σε ισραηλοαμερικανικές επιθέσεις στο Ιράν

Δέκα συλλήψεις στα Χανιά μετά από καταγγελία ανήλικης για ομαδικό βιασμό

15/03/26 9:06 μμ

Δέκα συλλήψεις στα Χανιά μετά από καταγγελία ανήλικης για ομαδικό βιασμό

Όσα μάθαμε στο σχολείο ήταν λάθος: Επιστήμονες ανακάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται οι ανθρώπινες τρίχες

15/03/26 9:11 μμ

Επιστήμονες ανακάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται οι ανθρώπινες τρίχες

Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια: Τα έχουμε βρει, αν αναγνωρίζεις το λάθος σου, πρέπει να ζητάς συγγνώμη

15/03/26 9:02 μμ

Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια: Τα έχουμε βρει, αν αναγνωρίζεις το λάθος σου, πρέπει να ζητάς συγγνώμη

Καλομοίρα για Ακύλα: Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να ξέρεις τι να μην πάρεις από τα πολλά που θα ακούσεις

15/03/26 8:57 μμ

Καλομοίρα για Ακύλα: Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να ξέρεις τι να μην πάρεις από τα πολλά που θα ακούσεις

Κώστας Τσιάρας: Η ελληνική αγροδιατροφή στην πρώτη γραμμή της εξωστρέφειας - Έναρξη της FOOD EXPO 2026

15/03/26 8:55 μμ

Κώστας Τσιάρας: Η ελληνική αγροδιατροφή στην πρώτη γραμμή της εξωστρέφειας – Έναρξη της FOOD EXPO 2026