Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
11.5 C
Serres

Αθωώθηκε ο Γρηγόρης Τσιρώνης (φωτο)

Απαλλάχθηκε από 72 κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος

 

 

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο άλλοτε «επικηρυγμένος» ως ένας από τους γνωστούς ως «ληστές του Διστόμου», Γρηγόρης Τσιρώνης από το σύνολο των κακουργηματικών κατηγοριών που αντιμετώπιζε για τις οποίες είχε παραμείνει στη φυλακή για 18 μήνες.

Το δικαστήριο κρίνοντας πως δεν προέκυψαν σε βάρος του στοιχεία τον απάλλαξε από 72(!!!) κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών μόνο για δύο πλημμελήματα.

Με την απόφασή τους, οι δικαστές απάλλαξαν και τους υπόλοιπους 10 συγκατηγορουμένους του από τα αδικήματα ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση (Ε.Α.).




Babis

Για μία από τις μεγαλύτερες σκευωρίες της Ασφάλειας που κατέρρευσε, μίλησε ο συνήγορος του Γρ. Τσιρώνη, Κώστας Παπαδάκης ο οποίος αναφέρθηκε στο διασυρμό και τη σπίλωση που υπέστη ο κατηγορούμενος όλα αυτά τα χρόνια, άδικα, λόγω της «διαχρονικής μονομανίας κατασκευής τρομοκρατών».

Τσιρώνης

 

Πηγή newsbeast.gr

ΕλλάδαΑθωώθηκε ο Γρηγόρης Τσιρώνης (φωτο)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το Άργος τίμησε τον πολιούχο του Άγιο Πέτρο τον θαυματουργό – video

Με μεγαλοπρέπεια η πόλη του Άργους τίμησε τον προστάτη...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Μαΐου

Στις 4 Μαΐου σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι των...

Σέρρες: Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης άνδρα που έπεσε σε δύσβατο σημείο

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης το απόγευμα του...

Σύνταξη στα 61 έτη για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Ποιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη πριν τα 61 έτη. Πρόκειται...

Τελευταία Νέα