Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση μιας 17χρονης από τον Άγιο Νικόλαο Αττικής με το Χαμόγελο του Παιδιού να προχωρά στην έκδοση Missing Alert τονίζοντας πως η ανήλικη διατρέχει άμεσο ... Περισσότερα

Αττική: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης – “Διατρέχει άμεσο κίνδυνο”

Epilogestv

Epilogestv

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση μιας 17χρονης από τον Άγιο Νικόλαο Αττικής με το Χαμόγελο του Παιδιού να προχωρά στην έκδοση Missing Alert τονίζοντας πως η ανήλικη διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Advertisement
 

Τα ίχνη της 17χρονης χάθηκαν σήμερα τα ξημερώματα. Η Πατρίσια Άννα Μαρία Κ. έχει καστανόξανθα μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1.65 και βάρος 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ σορτσάκι, γκρι μπλούζα και σαγιονάρες. Φοράει γυαλιά οράσεως και πιθανόν να έχει τα μαλλιά της πλεξούδες, όπως στη φωτογραφία.

Αττική: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης – “Διατρέχει άμεσο κίνδυνο”

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Σήμερα, 09/07/2025, ξημερώματα εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγίου Νικολάου Αττικής, η Πατρίσια Άννα Μαρία Κ., 17 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς κρίνεται ότι η ανήλικη διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα:

Η 17χρονη τη Δευτέρα 07/07/2025 επικοινώνησε με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητώντας βοήθεια εξαιτίας προσωπικών προβλημάτων, που αντιμετώπιζε.

Καθώς η επικοινωνία μαζί της ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική, ζητήθηκε η συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του σημείου, που βρισκόταν.

Μετά τον εντοπισμό του σημείου και τη συνδρομή των Αρχών και κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, η 17χρονη μεταφέρθηκε σε δημόσιο Νοσοκομείο για την υποστήριξή της.

Μετά από την αξιολόγηση της 17χρονης, κρίθηκε από τους γιατρούς ότι δεν συντρέχουν λόγοι για την προσωρινή παραμονή της στο Νοσοκομείο και ενημέρωσαν την οικογένεια να επιστρέψει σπίτι της.

Ελάχιστη ώρα αργότερα η 17χρονη εξαφανίστηκε από το σπίτι της. Οι γονείς αμέσως μόλις το αντιλήφθηκαν μετέβησαν στο Τμήμα Ασφάλειας της περιοχής τους και επικοινώνησαν με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητώντας βοήθεια για τον εντοπισμό του παιδιού.

Ο λόγος που δημοσιοποιούμε τα παραπάνω είναι για τον άμεσο εντοπισμό της 17χρονης που διατρέχει κίνδυνο αλλά και συνολικά για την κινητοποίηση όλων και τη σωστή διαχείριση κάθε περιστατικού, όσο σημαντικού ή μη μπορεί να φαίνεται.

Advertisement

Λόγω των συνθηκών της εξαφάνισής της, υπάρχει ανάγκη για άμεση κινητοποίηση όλων προκειμένου να εντοπιστεί η ανήλικη και να λάβει την φροντίδα που χρειάζεται.

Για την εξαφάνισή της, κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή άμεσα η ειδική εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής», ενώ άνθρωποι του Οργανισμού βρίσκονται κοντά στην οικογένεια για την υποστήριξη τους.

Η Πατρίσια Άννα Μαρία Κ. έχει καστανόξανθα μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1.65 και βάρος 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ σορτσάκι, γκρι μπλούζα και σαγιονάρες. Φοράει γυαλιά οράσεως και πιθανόν να έχει τα μαλλιά της πλεξούδες, όπως στη φωτογραφία.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

πηγή thestival.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 Ολυμπιακός  - Πανσερραϊκός το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025

02/12/25 1:07 μμ

Α1 Γυναικών: Ολυμπιακός  – Πανσερραϊκός το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου – Δείτε ζωντανά το παιχνίδι

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 16χρονο μοτοσικλετιστή - Στο αυτόφωρο ο πατέρας του

02/12/25 12:59 μμ

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 16χρονο που οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα- Στο αυτόφωρο ο πατέρας του

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 39χρονος οδηγός ταξί για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονο δικυκλιστή

02/12/25 12:53 μμ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 39χρονος οδηγός ταξί για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονο δικυκλιστή

Αποκλείστηκε και πάλι το τελωνείο Ευζώνων από αγρότες

02/12/25 12:48 μμ

Αποκλείστηκε και πάλι το τελωνείο Ευζώνων από αγρότες

Αλεξανδρούπολη: Σε τροχιά κινητοποιήσεων οι αγρότες του Έβρου - Κάλεσμα συμμετοχής σε Ροδόπη και Ξάνθη

02/12/25 12:11 μμ

Αλεξανδρούπολη: Σε τροχιά κινητοποιήσεων οι αγρότες του Έβρου – Κάλεσμα συμμετοχής σε Ροδόπη και Ξάνθη

Καναρίνια επί σκηνής... Σολίστες με φτερά διεκδικούν το μετάλλιο σε διεθνή μουσικό διαγωνισμό

02/12/25 11:31 πμ

Καναρίνια επί σκηνής… Σολίστες με φτερά διεκδικούν το μετάλλιο σε διεθνή μουσικό διαγωνισμό

Χωρίς ταξί η χώρα σήμερα και αύριο όπως αποφάσισε η ΠΟΕΙΑΤΑ

02/12/25 11:26 πμ

Χωρίς ταξί η χώρα σήμερα και αύριο όπως αποφάσισε η ΠΟΕΙΑΤΑ

Παιδιά και αλλεργίες: Από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία

02/12/25 10:55 πμ

Παιδιά και αλλεργίες: Από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία

FT: Η ΕΚΤ αρνήθηκε να παράσχει μηχανισμό υποστήριξης δανείου 163 δισ. δολ. στην Ουκρανία

02/12/25 9:50 πμ

FT: Η ΕΚΤ αρνήθηκε να παράσχει μηχανισμό υποστήριξης δανείου 163 δισ. δολ. στην Ουκρανία

Λωτός: Oφέλη, θερμίδες, παρενέργειες, βιταμίνες και πώς τρώγεται

02/12/25 9:34 πμ

Λωτός: Oφέλη, θερμίδες, παρενέργειες, βιταμίνες και πώς τρώγεται

Η Netflix υπέβαλε νέα, βελτιωμένη προσφορά για την Warner Bros Discovery

02/12/25 9:32 πμ

Η Netflix υπέβαλε νέα, βελτιωμένη προσφορά για την Warner Bros Discovery

Σέρρες: Μπλόκο στον Προμαχώνα το μεσημέρι της Τετάρτης αποφάσισαν οι αγρότες

02/12/25 9:09 πμ

Σέρρες: Μπλόκο στον Προμαχώνα το μεσημέρι της Τετάρτης αποφάσισαν οι αγρότες