Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
13.7 C
Serres

Χ.Σταϊκούρας: Στο Eurogroup του Ιουνίου οι αποφάσεις για την έξοδο από την εποπτεία

Έξοδος από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας, επίτευξη δημοσιονομικής ισορροπίας, ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, σημαντικοί ρυθμοί ανάπτυξης και περιορισμός των μη εξυπηρετούμενων δανείων, περιλαμβάνονται στους στόχους της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί αντιπροσωπεία Γάλλων επιχειρηματιών στη χώρα μας.

“Ξέρουμε πού βρισκόμαστε και πού θέλουμε να πάμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός, σημειώνοντας ότι οι αποφάσεις για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία αναμένονται στο Eurogroup του Ιουνίου. Τόνισε ακόμη, ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης έχει στήσει γραμμές άμυνας για τους πολίτες και τα δημόσια οικονομικά απέναντι στην ενεργειακή κρίση και την αβεβαιότητα που αυτή προκαλεί.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, στην ίδια εκδήλωση παρουσίασε τα βήματα για την ψηφιοποίηση του κράτους που υλοποιήθηκαν και επιταχύνθηκαν εν μέσω πανδημίας.

Babis



Πηγή ΑΠΕ

ΟικονομίαΧ.Σταϊκούρας: Στο Eurogroup του Ιουνίου οι αποφάσεις για την έξοδο από την...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ για τον Μάιο

Οι νέοι τιμοκατάλογοι της ΔΕΗ για τον Μάιο αναρτήθηκαν...

Όμιλος ΔΕΗ: Μέλος του ευρωπαϊκού φορέα DIGITALEUROPE

Το πρώτο εταιρικό μέλος από την Ελλάδα και η...

Για σχεδόν ένα χρόνο η Protergia απορροφά κάθε διακύμανση της αγοράς Ενέργειας

Για σχεδόν ένα χρόνο η Protergia απορροφά κάθε διακύμανση της αγοράς...

Τελευταία Νέα