Χαλκίδα: Πατέρας δέχθηκε επίθεση με ρόπαλα από χούλιγκαν ενώ περίμενε το παιδί του – Μία σύλληψη

Ακόμη ένα επεισόδιο ξυλοδαρμού με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από γυμναστήριο στη Χαλκίδα. Ένας πατέρας περίμενε τον γιο του να τελειώσει το μάθημα kick boxing, όταν δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες έξω από τη σχολή.  Άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και μάλιστα ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με σφυρί που κρατούσε. Οι δράστες τον έριξαν αιμόφυρτο στο έδαφος και στη συνέχεια του έσπασαν το αμάξι.

 
 
 
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, υπήρχαν άλλοι δύο άνδρες οι οποίοι λειτουργούσαν ως ομάδα υποστήριξης και αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο που τους περίμενε και έφυγαν αμέσως από το σημείο.

Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν ράμματα στο κεφάλι.

Babis



Στη συνέχεια ο πατέρας μετέβη στην αστυνομία όπου κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η Αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε μία σύλληψη για το περιστατικό. Επίσης, έχει ταυτοποιηθεί άλλο ένα άτομο, καθώς αναγνωρίστηκε από το θύμα ως ένας από τους δύο που τον χτύπησαν. Η Ασφάλεια Χαλκίδας συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση των άλλων τριών δραστών.

Πηγή enikos.gr

ΕλλάδαΧαλκίδα: Πατέρας δέχθηκε επίθεση με ρόπαλα από χούλιγκαν ενώ περίμενε το παιδί...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα