Το εμβληματικό θέρετρο Porto Carras Grand Resort, ιδανικά τοποθετημένο στα δυτικά παράλια της Σιθωνίας, στην Β. Ελλάδα, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, από τον Ιούνιο του 2021 υπό νέα ιδιοκτησία, ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

Το εμβληματικό θέρετρο Porto Carras Grand Resort, ιδανικά τοποθετημένο στα δυτικά παράλια της Σιθωνίας, στην Β. Ελλάδα, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, από τον Ιούνιο του 2021 υπό νέα ιδιοκτησία, παρέχοντας νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών και της μέγιστης ασφάλειας.

Advertisement
 

Κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών, βάσει του μακροχρόνιου σχεδιασμού της νέα ιδιοκτησίας για τη πλήρη ανακαίνιση του νέου Porto Carras κατά τα επόμενα 5 έτη, για τη φετινή σεζόν έχει προχωρήσει σε ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων καθώς και σημαντική αναβάθμιση των εξωτερικών εγκαταστάσεων και υποδομών.

 
• Συγκεκριμένα, από τον Ιούνιο το Porto Carras ανοίγει τις πόρτες του με ανανεωμένους χώρους στο Meliton 5, κατόπιν ανακαίνισης των δωματίων και σουιτών του ξενοδοχείου καθώς και των εστιατορίων και των μπαρ εντός του ξενοδοχείου. Οι εργασίες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνουν πλήρη αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου καθώς και αναβάθμιση του συστήματος σήμανσης.

• Οι σημαντικές βελτιωτικές εργασίες στην Μαρίνα, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού και δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων σκαφών εώς 60μ, αφορούν την πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων επισκεπτών, την αναβάθμιση ασφαλείας με νέο δίκτυο πυρόσβεσης και ηλεκτροδότησης και την πλήρη αποκατάσταση των υποβρύχιων εγκαταστάσεων. Απώτερος στόχος να αναδειχθεί η Porto Carras Marina ως το σημείο συνάντησης και τον κορυφαίο προορισμό μεγάλων σκαφών στην Ανατολική Μεσόγειο.

• Το Γκόλφ του Porto Carras, το οποίο εκτείνεται σε 770 στρέμματα, έχει ανανεωθεί πλήρως για το 2021 κατόπιν αναδιαμόρφωσης της τελικής στρώσης χώματος στις 18 οπές καθώς και επανατοποθέτηση 10.000 τ.μ. καταπράσινου γρασιδιού Platinum Paspalum.

• Αναφορικά με το πλήθος των υπόλοιπων αθλητικών και δραστηριοτήτων, την φετινή χρονιά οι επισκέπτες μπορούν να εξασκηθούν στα 6 νέα γήπεδα Τένις με Greenset επιφάνεια, ενώ το επίσης ανακαινισμένο Tennis Club & Academy προσφέρει ευκαιρίες προπόνησης με έμπειρους προπονητές.

Advertisement
Family Kitchen

• Στην παραλία 9χμ., οι εργασίες καθαρισμού της παραλίας θα ολοκληρωθούν πλαισιώνοντας το καινούριο Beach Bar στο Meliton 5, ενώ οι εξωτερικές πισίνες ανανεώνονται για να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους. Τέλος, το Kids Club καλωσορίζει τους μικρούς επισκέπτες με μία ολοκαίνουρια εξωτερική Παιδική Χαρά στους καταπράσινους κήπους.

• Στην έκταση 17.630 στρεμμάτων και σε ένα παρθένο, καταπράσινο τοπίο με μαγευτικές, χρυσαφένιες παραλίες και κρυστάλλινα νερά, τα ανανεωμένα πεζοπορικά μονοπάτια μέσα σε 28 χιλιόμετρα που περνούν παράλληλα από τους ιδιωτικούς λιμένες, τον αμπελώνα του Domaine Porto Carras και τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για τρέξιμο, πεζοπορία, ποδηλασία και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες φυσικής άσκησης.

Advertisement

Όλες οι υπηρεσίες και εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου λειτουργούν υπό τη προστασία του Πρωτόκολλου Διακοπών το οποίο εμπεριέχει τα καλύτερα δυνατά μέτρα ασφάλειας και προστασίας κατά της εξάπλωσης του Covid – 19, όπως χρήση ψηφιακών υπηρεσιών, ιατρική υποστήριξη όλο το 24ωρο, πλήρη απολύμανση και βαθιές μεθόδους καθαρισμού.

Σε συνδυασμό με τους εκτεταμένους ανοιχτούς χώρους, και ανέπαφες υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, το ανανεωμένο Porto Carras προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες, χωρίς συμβιβασμούς, μία ολοκληρωμένη χαλαρωτική εμπειρία διακοπών.

Πηγή thestival.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

04/10/25 12:25 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

04/10/25 12:24 πμ

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν '25- '26

04/10/25 12:22 πμ

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν ’25- ’26

Πίτες με λαχανικά και μπέικον

04/10/25 12:21 πμ

Πίτες με λαχανικά και μπέικον

Η Γιέλενα Τοντόροβιτς πρωτοπορεί, αναλαμβάνοντας ανδρική ομάδα στην Βραζιλία

04/10/25 12:19 πμ

Η Γιέλενα Τοντόροβιτς πρωτοπορεί, αναλαμβάνοντας ανδρική ομάδα στην Βραζιλία

Βαριά ήττα για τη Νέα Ιωνία

04/10/25 12:17 πμ

Βαριά ήττα για τη Νέα Ιωνία

Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

04/10/25 12:16 πμ

Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς – καθημερινά σκοτώνονται 50-60

04/10/25 12:14 πμ

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς

Βόλος-Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

04/10/25 12:10 πμ

Βόλος – Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Αριστεράς - Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

04/10/25 12:09 πμ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς – Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

04/10/25 12:07 πμ

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο- Διάβημα διαμαρτυρίας από το ΥΠΕΞ στον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα

03/10/25 8:37 μμ

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο