Χαρίτσης: Καιρός να παραδεχτεί την παταγώδη αποτυχία του και να παραιτηθεί ο Χρυσοχοΐδης

Την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, “πριν θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας της εμμονικής πολιτικής του”, ζητεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι “αντί για ασφάλεια φέρνει γενικευμένη ανασφάλεια και χάος”.

 

Voreia 350×250

Σε δήλωσή του, ο Αλέξης Χαρίτσης αναφέρεται σε περιστατικά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και υπογραμμίζει πως “με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο”.

Αναλυτικά, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει πως “πριν δύο εβδομάδες, νεοπροσληφθέντες ειδικοί φρουροί χωρίς επαρκή εκπαίδευση χτυπήθηκαν και απώλεσαν υπηρεσιακό όπλο από μπράβους της νύχτας. Την περασμένη Δευτέρα, ένας ακόμη ειδικός φρουρός απειλούσε με όπλο φοιτητές μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Κατόπιν, τα ΜΑΤ έπνιξαν στα χημικά φοιτητές μέσα στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, χθες το βράδυ αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, πυροβόλησε αυτοκίνητο πολίτη κατόπιν διαπληκτισμού. Ενώ από χθες, τα ΜΑΤ έχουν πάρει εντολή να χτυπούν τους νησιώτες στη Χίο και τη Λέσβο. Και σήμερα φτάσαμε στο σημείο να δούμε άντρες των ΜΑΤ να πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού από κατοίκους της Χίου”.

Συνεχίζοντας, ο κ. Χαρίτσης υπογραμμίζει: “Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αντί για ασφάλεια, ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρνει γενικευμένη ανασφάλεια και χάος. Είναι καιρός να παραδεχτεί την παταγώδη αποτυχία του και να παραιτηθεί πριν θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας της εμμονικής πολιτικής του”.Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *