Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως αποχώρησε από τα γυρίσματα της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη. Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε και εξήγησε τι ακριβώς ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως αποχώρησε από τα γυρίσματα της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη. Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

 
 
«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα και θα το πω και ας προκαλέσω, δεν έχω διάθεση να διαφημίσω κανέναν. Εγωιστικό; Όμως έτσι είναι! Διότι έχει πάρα πολύ καιρό που συνέβη αυτή η προσβολή και τώρα βγήκε με το που άρχισαν τα γυρίσματα, ότι εγώ αποχώρησα επεισοδιακά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποχωρήσει επεισοδιακά, ούτε με έχουν απολύσει. Όπως ξέρετε, δεν είχα πει τίποτα πουθενά. Και τώρα λέω αυτό, εύχομαι καλή επιτυχία, είναι πάρα πολύ ωραία τα πράγματα», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

«Κυρίως στους συναδέλφους, να έχουν δύναμη, αλλά έπρεπε εγώ, δεν ξέρω για ποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί θέλανε να τιμωρηθώ. Ενώ είχα πει από την αρχή ότι εγώ δεν θέλω να εμποδίσω τη δουλειά και πηγαίναμε και προχωρούσαμε και αλλάξαμε και παραγωγή και υπήρχε διαβεβαίωση ότι όλα θα γίνουν έτσι. Τώρα έχω μάθει ότι τέλειωσε γυρίσματα, μπορεί να είναι και ψέμα, ένας ρόλος που ήταν εξίσου μεγάλος με το δικό μου» συνέχισε η Ελένη Γερασιμίδου υποστηρίζοντας πως έκλαψε πολύ.

Advertisement
MEGA

«Δεν με έδιωξε ο παραγωγός, όποιος με έδιωξε ας το σκεφτεί. Έκλαψα πολύ πριν, τώρα είμαι πολύ ψύχραιμη. Δεν μου αρέσει το ψέμα και δεν μου αρέσει να με χρησιμοποιούν. Διαφήμισα αρκετά τη σειρά, οπότε δεν θέλω άλλο. Θα χρησιμοποιούσα μια άλλη έκφραση, αλλά είμαστε στην τηλεόραση και δεν θα το κάνω. Δεν έχουν αυτό που φαντάζεστε για να μιλήσουν με εμένα την ίδια», υποστήριξε.

«Έπρεπε να πάω δύο μήνες για μια σειρά δέκα επεισοδίων και να είμαι συνέχεια μακριά από το θέατρό μου, μακριά από το σπίτι μου, με τα προβλήματά μου γιατί κλείνω τον Δεκέμβριο τα 72. Δεν μπορεί να είσαι βοηθός και να πηγαίνεις να λες ότι η Γερασιμίδου δεν συνεργάζεται. Για πρώτη φορά στη ζωή μου το άκουσα κι αυτό», πρόσθεσε επίσης η Ελένη Γερασιμίδου.

Πηγή enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε απεργιακό κλοιό αναμένεται να βρεθεί αύριο, Τρίτη, η Γαλλία, όπου τα βασικά συνδικάτα της χώρας έχουν εξαγγείλει απεργίες και κινητοποιήσεις σε βασικούς τομείς, όπως οι μεταφορές, η εκπαίδευση, ο δημόσιος τομέας, η βιομηχανία κ.α. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε περίπου 250 γαλλικές πόλεις με βασικό αίτημα την μη εφαρμογή των μέτρων οικονομικής λιτότητας που περιέλαβε η παραιτηθείσα κυβέρνηση του Φρανσουά Μπαϊρού στο σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2026 και τα οποία ο Σεμπαστιάν Λεκορνί - τον οποίο ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν όρισε πρωθυπουργό - δεν έχει δεσμευθεί ότι θα τα πάρει πίσω. Ο υπό παραίτηση υπουργός Εσωτερικών Μπρουνό Ρεταγιό προέβλεψε ότι η συμμετοχή στην απεργία θα είναι σημαντική και ότι για την αποφυγή επεισοδίων θα βρίσκονται επί ποδός πολέμου 80.000 αστυνομικοί. Στο μεταξύ, ο Σεμπαστιάν Λεκορνί συνέχισε και σήμερα τις επαφές του με τις ηγεσίες των γαλλικών πολιτικών κομμάτων, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για το σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης που θα έχει, αν όχι την στήριξη, τουλάχιστον την ανοχή της πλειοψηφίας των μελών της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και συνεπώς δεν θα κινδυνεύει να πέσει, όπως συνέβη με τις δύο προηγούμενες γαλλικές κυβερνήσεις. Ο νεοδιορισθείς πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα με την ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος, ο Γραμματέας του οποίου Ολιβιέ Φορ άφησε να εννοηθεί, μετά τη συνάντηση, πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που άκουσε. Οι ψήφοι των σοσιαλιστών βουλευτών είναι καθοριστικής σημασίας για την διαμόρφωση των πλειοψηφιών στο πλαίσιο της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης.

17/09/25 2:42 μμ

Γαλλία: Σε απεργιακό κλοιό αύριο η Γαλλία, ενώ ο νεοδιορισθείς πρωθυπουργός Λεκορνί συνεχίζει τις προσπάθειες για σχηματισμό κυβέρνησης

Δολοφονία 40χρονης στο Μενίδι: Διακόπηκε για τις 16 Οκτωβρίου η δίκη του εν διαστάσει συζύγου του θύματος

17/09/25 2:35 μμ

Δολοφονία 40χρονης στο Μενίδι: Διακόπηκε για τις 16 Οκτωβρίου η δίκη του εν διαστάσει συζύγου του θύματος

Χιλιάδες νεκροί το φετινό καλοκαίρι στην Ευρώπη εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με επιστήμονες

17/09/25 2:33 μμ

Χιλιάδες νεκροί το φετινό καλοκαίρι στην Ευρώπη εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με επιστήμονες

Σκάφος που «άραξε» κατά μήκος της Παλιάς Παραλίας η κατασκευή του ξύλινου ντεκ

17/09/25 1:15 μμ

Σκάφος που «άραξε» κατά μήκος της Παλιάς Παραλίας η κατασκευή του ξύλινου ντεκ

Πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν διακοπών πυροσβεστών και των οικογενειών τους στις κατασκηνώσεις του υπ. Παιδείας στη Νέα Μάκρη - Συνάντηση Γ. Κεφαλογιάννη-Σ. Ζαχαράκη

17/09/25 1:06 μμ

Πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν διακοπών πυροσβεστών και των οικογενειών τους στις κατασκηνώσεις του υπ. Παιδείας στη Νέα Μάκρη – Συνάντηση Γ. Κεφαλογιάννη-Σ. Ζαχαράκη

Ο Δήμος Αθηναίων θα γιορτάσει την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

17/09/25 1:05 μμ

Ο Δήμος Αθηναίων θα γιορτάσει την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

Η σεμαγλουτίδη προστατεύει από τη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, σύμφωνα με ελληνική μελέτη

17/09/25 12:55 μμ

Η σεμαγλουτίδη προστατεύει από τη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, σύμφωνα με ελληνική μελέτη

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στον δήμο Πατρέων για τους πληγέντες της πυρκαγιάς του φετινού Αυγούστου

17/09/25 12:41 μμ

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στον δήμο Πατρέων για τους πληγέντες της πυρκαγιάς του Αυγούστου

Χανιά: Διαμαρτυρία Λιμενικών για την κατάσταση στην Αγυιά – “Δεν πάει άλλο”

17/09/25 12:36 μμ

Χανιά: Διαμαρτυρία Λιμενικών για την κατάσταση στην Αγυιά – “Δεν πάει άλλο”

ΥΠΠΟ: Αναβάθμιση της Εισόδου της Κνωσού και αποκατάσταση του Προμαχώνα Mocenigo στα Χανιά - Συνάντηση της Λ. Μενδώνη με τον Στ. Αρναουτάκη

17/09/25 12:32 μμ

ΥΠΠΟ: Αναβάθμιση της Εισόδου της Κνωσού και αποκατάσταση του Προμαχώνα Mocenigo στα Χανιά

17/09/25 12:30 μμ

Ο Δ. Κουτσούμπας στο Κερατσίνι, αύριο, με αφορμή τη συμπλήρωση 12 χρόνων από τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Ελεγκτές - τουρίστες βρήκαν φοροδιαφυγή σε 3 στα 4 ημερόπλοια στην Κω

17/09/25 11:27 πμ

“Κρουαζιέρα θα σε πάω”: Ελεγκτές – τουρίστες βρήκαν φοροδιαφυγή σε 3 στα 4 ημερόπλοια στην Κω