Χρ. Γιαννούλης: Ο Γρ. Λαμπράκης οδηγεί και τον δικό μας αγώνα απέναντι στη μισαλλοδοξία και τον φανατισμό

Χρ. Γιαννούλης: Ο Γρ. Λαμπράκης οδηγεί και τον δικό μας αγώνα απέναντι στη μισαλλοδοξία και τον φανατισμό

Τη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη τίμησαν σήμερα, ο επικεφαλής της παράταξης “Κοιτάμε Μπροστά” για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού.

 

Ο Χρήστος Γιαννούλης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου, Ερμού και Σπανδωνή, εκεί όπου πριν από 56 χρόνια ο εμβληματικός βουλευτής της Αριστεράς δέχτηκε άνανδρη δολοφονική επίθεση. Παρόντες μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η σύζυγος και ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη.

 

 

 

 

 

“Τιμή και δόξα για τον μεγάλο αγωνιστή της Αριστεράς, τον βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη. 56 χρόνια μετά τη δολοφονία του, βρίσκεται στις καρδιές μας και στη μνήμη μας. Οδηγεί και το δικό μας αγώνα απέναντι στη μισαλλοδοξία και το φανατισμό, φαινόμενα δυστυχώς και του καιρού μας. Δε θα πάψει ποτέ να είναι συνοδοιπόρος μας στους αγώνες μας για δημοκρατία, ειρήνη, προκοπή”, δήλωσε μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

 

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version