Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
22 C
Serres

Χρήστος Γιαννούλης: «Άγνοια και υποκρισία φανερώνει η στάση του κ. Τζιτζικώστα»

Με τη χθεσινοβραδινή του εμφάνιση στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης ο κ. Τζιτζικώστας εμφανίστηκε πιο αυτοκρατορικός, αδαής και πολιτικά υποκριτής από ποτέ άλλοτε ως σήμερα.

 

Εμφανίζεται αυτοκρατορικός, εκπροσωπώντας την Μακεδονία, αγνοώντας τις περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Υποτιμά τη δημοκρατική βούληση των κατοίκων των δύο περιφερειών, σαν να τους θεωρεί υποτελείς του.

Δείχνει εγκληματική άγνοια όχι μόνο για το είδος αλλά και για τα όρια των αρμοδιοτήτων. Τώρα που του μάθαμε το anaptyxi.gov.gr, ελπίζουμε να μη χρειαστεί να του μάθουμε να διαβάζει και τα στοιχεία. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν μπορεί να είναι πρώτη στην Ελλάδα στην υλοποίηση των ΕΣΠΑ, όταν δεν φτάνει ούτε τον μέσο όρο της χώρας. Είναι απλά μαθηματικά.

Babis



Με την ολοκλήρωση των δημοσίων εμφανίσεων του τη χθεσινή βραδιά, από το βήμα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απέδειξε και την βαθιά πολιτική υποκρισία του. Ανέφερε ως πρώτο στόχο της πολιτικής του την εξωστρέφεια, την ίδια ώρα που δεν αναγνωρίζει ούτε την ονομασία της μιας από τις μοναδικές δυο χώρες με τις οποίες συνορεύει η περιφέρεια του.

Όμως με θητείες εννέα χρόνων στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την περίοδο Ψωμιάδη, οι πολίτες πλέον τον γνωρίζουν καλά. Στην Κεντρική Μακεδονία κοιτάμε πια μπροστά για να οικοδομήσουμε μια περιοχή-γέφυρα συνεργασίας, ανάπτυξης και προόδου.

 

ΕλλάδαΤοπική ΑυτοδιοίκησηΧρήστος Γιαννούλης: «Άγνοια και υποκρισία φανερώνει η στάση του κ. Τζιτζικώστα»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων απέναντι στα αδέσποτα

"Δεν έχουμε λεφτά" και άλλες ασύλληπτες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν...

Δήμαρχοι και περιφερειάρχες σε μια Κυριακή – Προς κατάργηση ο δεύτερος γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών...

Πρωτοβουλία «75UN – 75 Trees UNAI SDG7» Διάθεση δένδρων

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του ΕΚΠΑ...

«Κοινωνική Στέγαση»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Έως τις 30 Απριλίου 2025 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής...

Τελευταία Νέα