«Η πολιτική αντιπαράθεση δεν είναι προσωπική διαμάχη»τόνισε σε συνέντευξή στον Real FM και τον Λάζαρο Θεοδωρακίδη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης, απαντώντας σε ερώτηση για την σκληρή κριτική που ασκεί ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

«Η πολιτική αντιπαράθεση δεν είναι προσωπική διαμάχη»τόνισε σε συνέντευξή στον Real FM και τον Λάζαρο Θεοδωρακίδη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης, απαντώντας σε ερώτηση για την σκληρή κριτική που ασκεί στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

 

«Είναι καλό να διαμορφώνονται συνθήκες για να υπάρχει ειλικρινής διάλογος με επιχειρήματα και τεκμήρια. Εμείς θα επιμείνουμε στην τεχνική της τεκμηρίωσης. Δεν έχει αμφισβητηθεί ούτε ένα από τα στοιχεία που δώσαμε, τα οποία περιγράφουν την εικόνα: μεγάλα λόγια, ωραίες φωτογραφίες, εκδηλώσεις, αλλά στην ουσία, στην υλοποίηση των έργων υπάρχει μεγάλο, μα πάρα πολύ μεγάλο έλλειμμα. Εμείς βεβαιώνουμε τους πολίτες ότι δε θα περιγράφουμε τις υπογραφές και τις μελέτες ως υλοποίηση έργου.»

«Κεντρικό μας σύνθημα είναι «Κοιτάμε μπροστά», γιατί μας ενδιαφέρει το μέλλον της Κεντρικής Μακεδονίας το 2040 και το 2050 και όχι να πολιτευόμαστε με τη λογική του 1940 και του 1950. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει στη Θεσσαλονίκη, σε λίγους μήνες, να έχει γίνει ότι απαιτείται ώστε στην Τσιμισκή να υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας οπτικών ινών που δίνουν μεγάλη ταχύτητα στο διαδίκτυο, κάτι που δεν υπάρχει τώρα. Αυτό θα βοηθούσε και εσάς ως επιχειρήσεις και ως λειτουργούς της ενημέρωσης και τους εμπόρους και τους φοιτητές και τους ερευνητές και τα πανεπιστήμια» τόνισε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Advertisement
MEGA

Απαντώντας στην ερώτηση του Λάζαρου Θεοδωρακίδη αναφορικά με τις αντιδράσεις των πολιτών στις περιοδείες του στην Κεντρική Μακεδονία για τη συμφωνία των Πρεσπών, υπογράμμισε: «Δεν λαμβάνω δυσαρέσκεια στον βαθμό που δημοσιοποιείται με πάρα πολύ ύποπτο τρόπο για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες. Με προβληματίζει αυτό, γιατί, όπως περιέγραψε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, πιο ισχυρή αντιπολίτευση δέχεται η Συμφωνία των Πρεσπών από τα μέσα ενημέρωσης, παρά από την αντιπολίτευση. Μεγεθύνεται η εικόνα των ανορθόδοξων, των εξτρίμ αντιδράσεων, σε σημείο που να δημιουργείται η αίσθηση ότι ολη η Κεντρική Μακεδονία είναι αυτή τη στιγμή μια διαδήλωση σε εξέλιξη».

«Εμείς θέλουμε να συνομιλήσουμε ειρηνικά με όλους τους ανθρώπους χωρίς χρώματα, χωρίς ιδεοληψίες, χωρίς εμμονές. Οφείλουμε να προστατεύσουμε την δημοκρατία απέναντι στην έξαρση του φανατισμού, που όμως δηλώνω, δε με φοβίζει. Αυτή την μάχη θα την παλέψουμε και θα την κερδίσουμε» κατέληξε στη συνέντευξή του στον Real FM ο Χρήστος Γιαννούλης.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σέρρες: Το έθιμο της "χάσκας" και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

21/02/26 9:28 μμ

Σέρρες: Το έθιμο της “χάσκας” και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

21/02/26 9:24 μμ

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

Στο «κενό» βρέθηκαν πελάτες την ώρα του φαγητού σε κατάστημα εστίασης στην Πάνδροσο Ροδόπης.

21/02/26 9:06 μμ

Ροδόπη: Κατέρρευσε πάτωμα ταβέρνας, εννέα άτομα στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

21/02/26 8:53 μμ

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

21/02/26 8:40 μμ

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

21/02/26 8:32 μμ

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι

21/02/26 10:33 πμ

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι – Συνταγή

Θεσσαλονίκη : Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

21/02/26 10:24 πμ

Θεσσαλονίκη: Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

21/02/26 9:45 πμ

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

Η Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

21/02/26 9:25 μμ

Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

Λαχταριστή γαλατόπιτα, παραδοσιακή και αγαπημένη συνταγή, χωρίς φύλλο, γλυκιά και αφράτη

21/02/26 12:17 πμ

Γαλατόπιτα παραδοσιακή

Άνθρωποι που ζουν σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης βρίσκουν «καταφύγιο» σε 44 διαμερίσματα

20/02/26 11:58 μμ

Άνθρωποι που ζουν σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης βρίσκουν «καταφύγιο» σε 44 διαμερίσματα