Ο Όμιλος ΔΕΗ, αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, καθιερώνοντας το 1 Gbps ως πραγματικά προσιτή ταχύτητα για κάθε νοικοκυριό και επαγγελματία.

ΔΕΗ Fiber: 1 Gbps με €11,56 το μήναμε Gigabit Voucher

Epiloges Press

Epiloges Press

Δυνατότητα χρήσης Gigabit Voucher σε όλα τα προγράμματα ΔΕΗ Fiber

  • Μόνο με €9,56/μήνα τα 500Mbps, €11,56/μήνα το 1Gbps και €44,56/μήνα τα 2,5 Gbps                
  • Εγγυημένες ταχύτητες 100% FTTH, υψηλό download/upload για απαιτητικές χρήσεις, δωρεάν εγκατάσταση και δωρεάν Wi-Fi 6 router
  • Διάθεση υπηρεσιών internet-only μέσω του 100% ιδιόκτητου δικτύου της                     ΔΕΗ FiberGrid, του ταχύτερα αναπτυσσόμενου δικτύου οπτικών ινών στην χώρα 

Ο Όμιλος ΔΕΗ, για ακόμα μία φορά, αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, καθιερώνοντας το 1 Gbps ως πραγματικά προσιτή ταχύτητα για κάθε νοικοκυριό και επαγγελματία. Στο πλαίσιο του προγράμματος Gigabit Voucher*, που επιδοτεί συνδέσεις υπερυψηλής ταχύτητας για νοικοκυριά και επαγγελματίες,  η ΔΕΗ θέτει σε ισχύ νέα, μειωμένα τιμολόγια για τους δικαιούχους της δράσης σε όλα τα προγράμματα ΔΕΗ Fiber. Οι τιμές ξεκινούν από €9,56 το μήνα για τα 500 Mbps, καθιστώντας τη ΔΕΗ Fiber την πιο προσιτή επιλογή FTTH στην ελληνική αγορά.  

Όλες οι συνδέσεις περιλαμβάνουν δωρεάν εγκατάσταση, Wi-Fi 6 router και μηδενικό τέλος ενεργοποίησης, ενώ προσφέρουν εγγυημένες ταχύτητες και αξιοπιστία μέσα από ένα δίκτυο που αναπτύσσεται με 100% οπτική ίνα μέχρι το τελευταίο σημείο σύνδεσης του χρήστη, στηρίζοντας έμπρακτα την ψηφιακή μετάβαση της χώρας.

ΔΕΗ Fiber: 1 Gbps με €11,56 το μήναμε Gigabit Voucher

Ο Γιώργος Καρακούσης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εμπορικών Θεμάτων Ομίλου ΔΕΗ, δήλωσε σχετικά: «Η ΔΕΗ δεν κάνει απλώς ένα βήμα στις τηλεπικοινωνίες, κάνει τη διαφορά για τους πελάτες της. Με το ΔΕΗ Fiber, σε ακόμα πιο προσιτές τιμές, το υπερυψηλής ταχύτητας Internet γίνεται δικαίωμα και όχι προνόμιο. Οι πελάτες της ΔΕΗ απολαμβάνουν αξιόπιστο Internet υπερυψηλών ταχυτήτων, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, με κορυφαία εμπειρία συνδεσιμότητας και τη σιγουριά του Ομίλου ΔΕΗ, στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο της χώρας. Για εμάς, το 1 Gbps δεν είναι απλώς μια ταχύτητα, είναι η εμπειρία που αξίζει κάθε νοικοκυριό και επαγγελματίας, και υπόσχεση προόδου για την καθημερινότητά τους, μια υπόσχεση που γίνεται πράξη, μέσα από το Internet όπως θα έπρεπε να είναι απλό, γρήγορο, προσιτό και αξιόπιστο». 

Οι νέες τιμές ΔΕΗ Fiber με Gigabit Voucher

Με τη συμμετοχή της στη δράση Gigabit Voucher, η ΔΕΗ δίνει τη δυνατότητα σε νοικοκυριά και επαγγελματίες να αποκτήσουν συνδέσεις υπερυψηλής ταχύτητας σε σημαντικά μειωμένες τιμές. Η επιδότηση ανέρχεται σε €200 για 24 μήνες, αποδιδόμενη ως μηνιαία έκπτωση €8,34 στον λογαριασμό του πελάτη.  

Συγκεκριμένα:

ΠρόγραμμαDownloadUploadΤιμή χωρίς επιδότησηΤιμή με επιδότηση
ΔΕΗ Fiber 500Mbps500 Mbps250 Mbps€ 17,90 / μήνα€ 9,56 / μήνα
ΔΕΗ Fiber 1Gbps1 Gbps500 Mbps€ 19,90 / μήνα € 11,56 / μήνα
ΔΕΗ Fiber 2,5Gbps2,5 Gbps1,25 Gbps€ 52,90 / μήνα€ 44,56 / μήνα

Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν δωρεάν εγκατάσταση, Wi-Fi 6 router και μηδενικό τέλος ενεργοποίησης, προσφέροντας την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης στην αγορά.  

Advertisement
MEGA

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν αν είναι δικαιούχοι για το voucher μέσω gov.gr έως 28 Νοεμβρίου 2025 (14 Νοεμβρίου για επαγγελματίες), ενώ η επιδότηση μπορεί να αξιοποιηθεί έως 30 Ιανουαρίου 2026, για νέες αιτήσεις. 

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι απλή και άμεση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν, να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα και να υποβάλουν αίτηση μέσω του www.dei.gr/fiber, να καλέσουν δωρεάν στο 800-500-3870 για πληροφορίες ή υποβολή αίτησης, ή να επισκεφθούν ένα κατάστημα ΔΕΗ, όπου εξειδικευμένοι σύμβουλοι παρέχουν πλήρη καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Η εμπειρία ΔΕΗ Fiber – υπερυψηλές ταχύτητες με την αξιοπιστία της ΔΕΗ

Η υπηρεσία ΔΕΗ Fiber έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εμπειρία σύνδεσης που συνδυάζει υπερυψηλές ταχύτητες, σταθερότητα και αξιοπιστία, με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του Ομίλου ΔΕΗ.  Όλες οι συνδέσεις βασίζονται σε 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH), εξασφαλίζοντας σταθερή απόδοση, υψηλό upload και χαμηλό latency, ιδανικό για τηλεργασία, cloud εφαρμογές, streaming και gaming. Με το                ΔΕΗ Fiber, οι πελάτες απολαμβάνουν το Internet όπως θα έπρεπε να είναι απλό, γρήγορο, αξιόπιστο και προσιτό, με την εγγύηση ενός Ομίλου που γνωρίζει να χτίζει κρίσιμες υποδομές για τη χώρα.

Η ΔΕΗ επεκτείνει τις οπτικές ίνες σε όλη την Ελλάδα – ήδη διαθέσιμες σε 13 δήμους της Αττικής και έργα σε εξέλιξη σε 26 νέες περιοχές

Το ΔΕΗ Fiber είναι σήμερα διαθέσιμο σε 600.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε 13 δήμους της Αττικής, ενώ έργα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη σε 26 νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι το 2028, ο Όμιλος ΔΕΗ στοχεύει να έχει καλύψει 3 εκατομμύρια γραμμές, καλύπτοντας περισσότερο από το 75% της επικράτειας,  ένα έργο εθνικής κλίμακας, που στηρίζει ενεργά τη ψηφιακή και ενεργειακή μετάβαση της  χώρας.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 18.3 εκ. ευρώ σε 8.480 δικαιούχους

25/02/26 3:10 μμ

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 18.3 εκ. ευρώ σε 8.480 δικαιούχους

Ενεργειακές συμφωνίες με ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα στη Διατλαντική Σύνοδο για το LNG

25/02/26 3:07 μμ

Ενεργειακές συμφωνίες με ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα στη Διατλαντική Σύνοδο για το LNG

ΥΠΑΑΤ: Ξεκινά η ενεργοποίηση ιδιωτών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς

25/02/26 3:03 μμ

ΥΠΑΑΤ: Ξεκινά η ενεργοποίηση ιδιωτών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς

Κυρ. Μητσοτάκης: Με την αναβάθμιση του Συνοριακού Σταθμού Κήπων θα αποκτήσουμε την είσοδο και την έξοδο προς Τουρκία που μας αξίζει

25/02/26 2:59 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης: Με την αναβάθμιση του Συνοριακού Σταθμού Κήπων θα αποκτήσουμε την είσοδο και την έξοδο προς Τουρκία που μας αξίζει

Σαμαράς: Έχω εκφράσει ανησυχίες για τη συμφωνία Ελλάδας - Chevron

25/02/26 2:55 μμ

Σαμαράς: Έχω εκφράσει ανησυχίες για τη συμφωνία Ελλάδας – Chevron

ΔΕΗ myBusiness Dynamic: Δυναμική τιμολόγηση ρεύματος επιχειρήσεων για έλεγχο κατανάλωσης και κόστους

25/02/26 12:37 μμ

ΔΕΗ myBusiness Dynamic: Δυναμική τιμολόγηση ρεύματος επιχειρήσεων για έλεγχο κατανάλωσης και κόστους

  Η Πειραιώς στηρίζει το πρόγραμμα του ΥΠΑΑΤ για τα θερμοκήπια

25/02/26 12:33 μμ

  Η Πειραιώς στηρίζει το πρόγραμμα του ΥΠΑΑΤ για τα θερμοκήπια

Πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι του τουρισμού και του επισιτισμού

25/02/26 12:26 μμ

Πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι του τουρισμού και του επισιτισμού

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η φιλοξενία είναι βασικό συστατικό της ισχυρής εικόνας και ταυτότητας του ελληνικού τουρισμού

25/02/26 12:20 μμ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η φιλοξενία είναι βασικό συστατικό της ισχυρής εικόνας και ταυτότητας του ελληνικού τουρισμού

Μοναδικό μνημείο με πλούσιες τοιχογραφίες, βούκρανα και ρόδακες σε μακεδονικό τάφο στο κέντρο της Δράμας

25/02/26 12:15 μμ

Μοναδικό μνημείο με πλούσιες τοιχογραφίες, βούκρανα και ρόδακες σε μακεδονικό τάφο στο κέντρο της Δράμας

ΕΛΤΑ: Ανανέωση του στόλου με 250 ηλεκτρικά δίκυκλα ελληνικής παραγωγής για τη διανομή αλληλογραφίας

25/02/26 11:55 πμ

ΕΛΤΑ: Ανανέωση του στόλου με 250 ηλεκτρικά δίκυκλα ελληνικής παραγωγής για τη διανομή αλληλογραφίας

Σέρρες: Των Αγίων Θεοδώρων πιάνονται "Σουράτισσες" οι γυναίκες στην Ηράκλεια

25/02/26 10:57 πμ

Σέρρες: Των Αγίων Θεοδώρων πιάνονται “Σουράτισσες” οι γυναίκες στην Ηράκλεια

Σχολιάστε

δέκα + τρία =