ΔΕΗ: Τέρμα στις ουρές και στην ταλαιπωρία με την νέα ηλεκτρονική υπηρεσία(video)

Τέρμα στις ουρές και την ταλαιπωρία , έρχεται να βάλει η νέα υπηρεσία της ΔΕΗ. Πρόκειται για την ηλεκτρονική υπηρεσία ebill , που προωθείται εδώ και καιρό από τη ΔΕΗ και είναι ένας νέος και ασφαλής τρόπος πληρωμής αφού δεν χρειάζεται οι πελάτες να κουβαλούν μαζί τους μετρητά .

 

Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να μπει στην υπηρεσία από τον καναπέ του σπιτιού του, αφού η εγγραφή γίνεται με μόλις δύο κινήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΗ , στο DEI.GR επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο. Πριν την εγγραφή ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει φροντίσει να έχουν καταγραφεί σωστά τα προσωπικά του στοιχεία.

 

Μετά την εγγραφή ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του τους τελευταίους 12 μήνες, δεν θα επιβαρύνεται με το κόστος εκτύπωσης του λογαριασμού που είναι 1 ευρώ, καθώς επίσης μπορεί εάν το επιθυμεί να έχει μηνιαία έκδοση του λογαριασμού του και να ενημερώνεται δωρεάν με sms ή email για τις οφειλές του ή τις δόσεις του εάν έχει κάνει διακανονισμό. Και μάλιστα για όλες αυτές τις κινήσεις θα έχει και τις αντίστοιχες αποδείξεις.

  

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *